Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de disiplin bilmecesi: O dosyalar Boztepe'ye emanet!

AK Parti İzmir'de disiplin bilmecesi: O dosyalar Boztepe'ye emanet!

AK Parti İzmir’de tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilen Bornova Belediye Meclis Üyesi Hamza Yavuz ile Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz’a yönelik uygulanan farklı işlemler kafa karıştırırken flaş bir gelişme yaşandı. Disiplin kurlundan geri dönen dosyalar Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Hüsnü Boztepe’ye emanet edildi. Boztepe dosyaları yeniden inceleyecek, taraflarla görüşecek. Dosyaların yeniden disipline gönderilip gönderilmemesiyle ilgili rapor hazırlayıp il yönetimine sunacak. AK Parti İzmir'de disiplin bilmecesi tam gaz...

  • Ege Postası
  • 05.01.2016 - 13:40
EGE POSTASI - AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu, 1 Aralık’taki toplantısında  Bornova Belediye Meclis Üyesi Hamza Yavuz ile Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Emrullah Kavuz hakkında disiplin işlemi başlattı.

Uzun süre sosyal medyadan İl Başkanı Bülent Delican'ı ve ilçe başkanı Erol Körüklü'yü eleştiren Kavuz ve partinin grup kararına uymayan Yavuz tedbirli olarak disipline sevk edildi.

TEDBİRLİ SEVK EDİLDİ TOPLANTILARA KATILDI
İkiliden Kavuz, tedbirli olarak disiplin kuruluna sevk edilmesine rağmen grup toplantıları ile meclis toplantılarına katılmaya devam etti. Kavuz son olarak Ocak ayı grup toplantısında yer aldı, yılbaşı nedeniyle yapılan mini kutlamada yer alırken meclis toplantısında da boy gösterdi. Kavuz  ile ilgili ilçe başkanlığına herhangi bir tebligat gitmeyince Kavuz, partinin tüm faaliyetlerinde yer aldı. Tedbirli olarak disipline gönderilen bir başka isim olan Yavuz ise Kavuz’un aksine grup toplantılarına alınmadı meclis toplantılarında ise ayrı sıralarda oturdu.  Yavuz’un tedbirli olarak disipline sevk edildiği tebligatı Bornova İlçe Başkanlığı ile Yavuz’a yapıldı. Süreçte her iki isme yapılan farklı uygulamalar ve herhangi bir karar çıkmaması kafa karıştırdı.

DOSYALAR BOZTEPE’YE EMANET!
Disiplin kurulunu her iki isimle ilgili dosyaları eksikler nedeniyle geri gönderdiği öğrenilirken flaş bir gelişme yaşandı. İl yönetim kurulu toplantısında dosyalar yeniden gündeme gelirken, İl Başkanı Bülent Delican dosyaların Yerel Yönetimlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı, eski belediye meclis üyesi Hüsnü Boztepe’ye havale edilmesi istedi.  Dosyalar oybirliğiyle Boztepe’ye emanet edildi. Boztepe dosyaları yeniden inceleyecek, taraflarla görüşecek. Dosyaların yeniden disipline gönderilip gönderilmemesiyle ilgili rapor hazırlayıp il yönetimine sunacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.