Dolar 34,2086
%0.08
Euro 37,9166
%-0.47
Altın 2.926,960
%1.07
Bist-100 9.351,00
%-3.25

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir'de gençlerin hedefi 'genç seçmen'

AK Parti İzmir'de gençlerin hedefi 'genç seçmen'

2014 yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak 1994-95 ve 1996 doğumlu gençlerin evlerini tek tek tespit eden gençlik kolları 4’er kişilik ekiplerle yeni seçmenlerin evlerinin kapısını çalacak. Gençlik Kolları ‘topyekün’ startını verdiği çalışmayla yeni seçmene partiyi anlatacak, üyelik formu verip partiye davet edecek hem de partiye daha önceden üye olmuş genç seçmenle sandık çalışması yapmış olacak.

  • Ege Postası
  • 18.11.2013 - 13:57
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir Teşkilatı yaklaşan yerel seçimler için ciddi bir çalışmanın içine girdi. 2014 yerel seçimlerinde ilk defa oy kullanacak 1994-95 ve 1996 doğumlu yaklaşık 250 bin yeni genç seçmenin evlerini tek tek tespit eden gençlik kolları 4’er kişilik ekiplerle yeni seçmenlerin evlerinin kapısını çalacak. Gençlik Kolları ‘topyekün’ startını verdiği çalışmayla yeni seçmene partiyi anlatacak, üyelik formu verip partiye davet edecek hem de partiye daha önceden üye olmuş genç seçmenle sandık çalışması yapmış olacak.

YAKIN MARKAJ

Yaklaşan yerel seçimler öncesi partiler yeni seçmene kendilerini anlatmak için yoğun bir çalışmanın içine girerken AK Parti İzmir Teşkilatı’nda gençlik kolları önemli bir çalışma için kolları sıvadı.İzmir’de 2014 seçimlerinde oy kullanacak 1994-95 ve 1996 doğumlu yaklaşık 250 bin yeni seçmeni yaklaşan yerel seçim sürecinde yakın markaja almak isteyen AK Parti Teşkilatı’nda bu doğrultuda gençlik kolları düğmeye bastı. Geçtiğimiz hafta sonu tüm gençlik kolları ilçe başkanlarıyla bir araya gelen İl Gençlik Kolu Başkanı Bilal Kırkpınar, başkanlara , “ Yeni genç seçmenlerin evlerine gidin’ talimatı verdi.


ELLERDE ÇİÇEK, BROŞÜR VE ÜYELİK FORMU OLACAK

Mahalle mahalle köy köy yeni genç seçmenlerin adreslerini çıkarttıklarını belirten Kırkpınar, “ Çalışmamızın startını bugün itibariyle geniş katılımla verdik. Gittiğimiz mahallelerde bizim üyemiz olan genç kardeşlerimizle önce irtibata geçeceğiz. Onları da yanımıza alarak tespit edilen evlere gidecek gençlik kollarımız. 4’er kişilik ekipler halinde evlerin kapısını çalacaklar.Ellerimizde çiçek olacak. Ayrıca yanımızda 35 İzmir kitapçığı ve daha önce bastırdığımız ‘İzmir için ne yaptık’ ‘Türkiye için ne yapıldı’ broşürleri de olacak.Bunları yeni seçmene vereceğiz. Ziyaretlerimiz seri olacak. Amaç tüm kapıları çalabilmek” dedi.

AYNI ZAMANDA ÜYELİK ÇALIŞMASI
Yanlarında üyelik formlarının da bulunacağını belirten Kırkpınar, “Genç seçmene   üye formlarımızı verip partimize davet edeceğiz. Ayrıca sandık çalışması niteliğinde olacak. Partimize üye olan  sandık yönetimlerinde yer alan genç seçmenlere de ulaşma anlamı taşıyor” diye konuştu.

“YENİ SEÇMENİN BİLMESİ GEREK”

Kırkpınar, yeni seçmene Türkiye’yi ve gelinen noktayı anlatmak istediklerini belirtti ve, “ AK Parti iktidara geldiğinde ilk defa oy kullanacak olan gençlerimiz küçük yaşlardaydı. AK Parti iktidarı döneminde ülke ulaşımdan ekonomiye kadar büyük yol aldı. Yeni seçmenin bunları bilmesi gerek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.