Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir eski Milletvekili 'Tek başına iktidar' demişti

AK Parti İzmir eski Milletvekili "Tek başına iktidar" demişti

AK Parti İl Eski Başkanı ve eski milletvekili Aydın Şengül, 1 Kasım'a sayılı saatler kala Ege Postası'na yaptığı değerlendirmede AK Parti’nin yüzde 47-48 oy oranıyla tek başına iktidar olacağını iddia etmişti. Sandıklar açıldıktan sonra Şengül’ün söylediği gibi AK Parti sandıktan tek başına iktidar çıktı. AK Parti İzmir eski Milletvekili "Tek başına iktidar" demişti

  • Ege Postası
  • 02.11.2015 - 10:34
EGE POSTASI - Seçim sürecinde yurt dışı koordinatörü olarak görev alan AK Parti İzmir Eski Milletvekili Aydın Şengül, çalışmaları Ege Postası'na değerlendirmişti.

Önemli bir iddiada bulunan Şengül  ”1 Kasım’da oylarımızın ciddi anlamda artacağını ve AK Parti’nin en az yüzde 47-48 oy alarak tek başına iktidar olacağını düşünüyorum ” demişti.


"ŞENGÜL'DEN TEK BAŞINA İKTİDAR İDDİASI"HABER İÇİN TIKLAYINIZ!!!


1 Kasım sandıkları açılıp oylar sayıldıktan sonra Şengül haklı çıktı.

O TEVECCÜHÜ SOKAKTA GÖRDÜM
Sonuçlar ve iddiasının doğru çıkması üzerine açıklama yapan Şengül şunları söyledi;

“ Partimiz bize yurt dışında çalışmamız için görev verdikten sonra burada yaptığımız çalışmalarda vatandaşlarımızda AK Parti’ye olan ilgiliyi gördük.Türkiye’ye döndüğümüzde ise aynı şekilde vatandaşların ilgilisini gördük. Vatandaşın sokakta AK Parti'ye olan teveccühünü gördüğümüzde iktidar olduğumuz dönemlerdeki ilgi ve sevgisini gördük. Sokakta aldığımız bu ilgi bizim iktidara yüksek bir oyla geleceğimizin sinyallerini veriyordu. Ben bu hislerimi ifade etmiştim. O zaman yaptığım açıklamada gönlümden geçen yüzde 49-50 geçiyordu. Ancak; ben ayıp olmasın diye yüzde 47-48 demiştim.  Sandıklar açıldığında vatandaşın bize samimiyetini gördük, sokakta aldığımız iktidar izlenimimizin yanlış olamadığını açılan sandıklardan sonra gördük."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.