Dolar 32,5666
%0.16
Euro 35,0939
%0.34
Altın 2.450,820
%0.62
Bist-100 10.622,00
%1.69

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir kampa giriyor!

AK Parti İzmir kampa giriyor!

Cumartesi günü Çeşme Ontur Otel'de gerçekleşecek ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılacağı kampta AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay, görüşme odasına alacağı ilçe başkanlarına, "Yerel seçimlerde aday olmak istiyor musun", "Seçimi kimle kazınırız", "İlçende ne gibi sıkıntılar" var şeklinde sorular yöneltecek.

  • Ege Postası
  • 04.10.2013 - 10:32
EGE POSTASI - AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından harekete geçen AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay ilçe başkanları ile kampa giriyor.

Cumartesi günü Çeşme Ontur Otel'de gerçekleşecek ilçe başkanları ve il yönetim kurulu üyelerinin katılacağı kampta Akay, görüşme odasına alacağı ilçe başkanlarına, "Yerel seçimlerde aday olmak istiyor musun", "Seçimi kimle kazınırız", "İlçende ne gibi sıkıntılar" var şeklinde sorular yöneltecek.

Geçtiğimiz hafta ilçe başkanlarıyla bir araya gelen Akay, başkanlara adaylık sürecindeki sloganın “Rekabet var hakaret yok" olduğunu söylemiş, kimsenin kimseyi kötülemesine, hakaret etmesine izin vermeyeceklerini ifade etmişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.