Dolar 34,1788
%0.05
Euro 38,2862
%0.32
Altın 2.898,930
%-0.73
Bist-100 9.679,00
%-1.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti İzmir’de beyin fırtınası

AK Parti İzmir’de beyin fırtınası

AK Parti İzmir’de İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli başkanlığında AR-GE birimi çok önemli bir çalışmanın startını verdi. 20 kişilik AR-GE ilçelerin demografik yapısından, sorunlarına, belediye başkanlarının yaptığı ve yapamadığı vaatlerden, seçmen profiline kadar detaylı bir çalışma yapmaya başladı. Çalışma sonrası SKM(Seçim Koordinasyon Merkezi) ile birlikte ilçelerde ayrı ayrı izlenecek seçim stratejilerinin yanı sıra başkan adaylarının yararlanması için her ilçeye özel proje havuzu oluşturulacak.

  • Ege Postası
  • 03.12.2013 - 12:55
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir'de, seçim kampanyası sırasında ilçelerde izlenecek stratejiyi belirleyecek ve adayların programlarını hazırlayacak iki birim Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) ve AR-GE kafa kafaya verdi, beyin fırtınası yapmaya başladı.

ÖZEL PROJE HAVUZU
AK Parti'nin AR-GE'den sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli 20 kişilik ekibiyle ilçelerde harıl harıl çalışıyor. 15 kişiden oluşan SKM ile ortak çalışma kararı alan AR-GE ilçelerin röntgenini çekmeye başladı. Yaklaşık 1 ay sürecek çalışmada ilçelerin demografik yapısından, sorunlarına, belediye başkanlarının yaptığı ve yapamadığı vaatlerden, seçmen profiline kadar detaylı bir çalışma yapılacak.Çalışma sonrası SKM ile birlikte ilçelerde ayrı ayrı izlenecek seçim stratejilerinin yanı sıra her ilçeye özel proje havuzu oluşturulacak.

PAKDEMİRLİ:YORUM YAPMAYACAĞIZ FOTOĞRAF ÇEKECEĞİZ

Çalışma hakkında bilgi veren AK Parti'nin AR-GE'den sorumlu İzmir İl Başkan Yardımcısı Bekir Pakdemirli, “ SKM ile birlikte çalışıyoruz. Projenin ana mantığı ilçelerde fotoğrafı çekme…Ne SKM ne biz yorumda bulunmayacağız. Bulguları alıp fotoğraf çekeceğiz. İlçelerdeki demografik yapı, eğitim seviyesi, gelir seviyesi… Belediye başkanlarının vaatleri, kaçını yapıp kaçını yapmadığı, sandıkların durumu, ilçelerin önemli problemlerini tespite başladık. Daha önce elimizde doneler de vardı. Onları da raflardan indirdik. AR-GE mutfağında o ilçeye yönelik seçim stratejisinin oluşması açısından adaylarımıza önemli bilgiler sunacağız. En önemlisi de ilçelerde tespit ettiğimiz sorunlara yönelik projede hazırlayacağız.Her ilçenin bir proje havuzu olacak. Adaylar belli olduktan sonra kendi projelerinin yanında proje havuzundan da ciddi derecede faydalanacaklar” dedi.


Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.