Dolar 34,1777
%-0.08
Euro 37,8921
%0.31
Altın 2.917,630
%-0.41
Bist-100 9.351,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karabağlar’da muhtarları dinledi

AK Parti Karabağlar’da muhtarları dinledi

AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı, muhtarlarla biraraya geldi. Toplantıya İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, ilçe yöneticileri,...

  • Ege Postası
  • 09.07.2013 - 10:15
AK Parti Karabağlar İlçe Teşkilatı, muhtarlarla biraraya geldi. Toplantıya İzmir Milletvekili İlknur Denizli, İl Başkan Yardımcısı ve İl Genel Meclisi Grup Başkan Vekili Nazmi Kalyoncu, Karabağlar İlçe Başkanı Erol Körüklü, ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri, il genel meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

Toplantıda konuşan İlçe Başkanı Körüklü, bundan sonra muhtarlarla sık sık biraraya geleceklerini belirterek, "AK Parti'yi AK Parti yapan millî iradeye saygısı, millî irade üzerindeki hassasiyetidir. Bu iradenin temsili noktasında muhtarlarımız ayrı bir yere sahiptir. Vatandaşlarıyla beraber olan, derdiyle sıkıntısıyla ilgilenen muhtarlarımızdır." dedi. İl Başkan Yardımcısı Kalyoncu ise, "Muhtarlarımızla koordineli çalışmalarımıza daha da hız kazandıracağız. Karabağlar’ı her konuda yaşanır bir ilçe haline getirmek için istişare ve çalışma yapacağız. Muhtarlarımızın, mahallelerinde sadece problemleri değil, geleceğe yönelik projeleri, nasıl mahalle istediğiyle ilgili düşüncelerini ve isteklerini belirtmesi için çalışacağız." şeklinde konuştu. Milletvekili Denizli de amaçlarının hizmet olduğunu belirterek, "Sorunlara daha hızlı çözüm bulmak için bu toplantıların önemli olduğunu düşünüyorum. Bizim amacımız hizmet etmek. Yapmaya çalıştığımız iyi şeyler, önümüzdeki yerel seçimler için değil. Sonuçta biz bu kente hizmet etmek istiyoruz, doğru işler yapmak istiyoruz. Doğru iş yapınca zaten sonuç itibariyle insanlar bıkıyorlar. Halk doğru tercihi yapar." dedi.

Toplantıda muhtarların mahallerindeki sıkıntılar tek tek kaleme alındı. Şehir dönüşümü ve 2B konularında bilgilendirildiler.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.