Dolar 32,5466
%0.1
Euro 34,9940
%0.06
Altın 2.454,940
%0.79
Bist-100 10.495,00
%0.46

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Karşıyaka'da Sarıgöl yola çıktı

AK Parti Karşıyaka'da Sarıgöl yola çıktı

AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından ilçe teşkilatlarında hareketlilik yaşanmaya başladı. AK parti Karşıyaka’da belediye başkanlığı aday aday başvurusu yapan ilk isim Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl oldu.

  • Ege Postası
  • 04.10.2013 - 14:54
EGE POSTASI - AK Parti Karşıyaka’da belediye başkanlığı aday adaylığına ilk resmi başvuru Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl’den geldi. İlçe binasında, AK Parti İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli’ye başvuru dosyasını teslim eden Sarıgöl, yerel seçimlerde hem Karşıyaka’nın hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığının anahtarını Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a teslim etmek istediklerini söyledi.

AK Parti'de aday adayı başvurularının 1 Ekim-1 Kasım tarihleri arasında yapılacağının açıklanmasının ardından ilçe teşkilatlarında hareketlilik yaşanmaya başladı. AK parti Karşıyaka’da belediye başkanlığı aday aday başvurusu yapan ilk isim Karşıyaka Belediye Meclis Üyesi Ekrem Sarıgöl oldu.

SARIGÖL: BÜYÜKŞEHİR’İ KAZANMANIN YOLU KARŞIYAKA’DAN GEÇİYOR

Belediye Başkanlığı makamının halka hizmet etmenin en önemli yeri olduğunu ifade eden Sarıgöl, “ Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı olarak sergilediği örnek belediyecilik hizmetleri tüm Türkiye’de örnek olmuş ve AK Parti’yi ülke genelinde iktidara taşıyan en büyük etken olmuştur. Ve ülke içinde yakaladığımız iktidar bundan sonrada uzun yıllar devem edecektir. AK Partinin Türkiye genelinde böyle büyük başarılara imza atarken, bizlerin İzmir ve Karşıyaka teşkilatı olarak, bunun gerisinde kalamayız. Bizlere yakışan önümüzdeki yerel seçimlerde, Sayın Başbakanımıza hem Karşıyaka’nın hem de İzmir Büyükşehir Belediye Başkanlığının anahtarını teslim etmektir. Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmak,ilçelerde güçlü olmaktan ve burada seçimi kazanmaktan geçiyor. İlçe teşkilatımız bu amacına ulaşmak için gece gündüz durmadan çalışıyor. Her geçen gün CHP İle aramızdaki oy farkı giderek azalıyor. Anketlerden aldığımız sonuçlar bunu net gösteriyor. Bu başarılının oluşmasında partimizin bütün kademelerinde partililerimizin yaptığı büyük vefakarlıktır.Böylesi çalışkan ve dayanışma içinde çalışan teşkilatımız ile önümüzdeki dönem Karşıyaka’da dolayısı ile İzmir’de Başarının mimarı AK Parti olacaktır. Sizlerden aldığım güç, inanç ve cesaretle Karşıyaka Belediyesinin anahtarını Sayın Başbakanımıza vermek için yola çıktım. Tek dileğim partimizi Karşıyaka’da ve İzmir’de iktidar yapmak için yola çıktım” diye konuştu.



SÜREKLİ: BİZİ MUTLU ETTİ

Sarıgöl’ün Mavişehir mahallesinden mahalle başkanlığından meclis üyeliğine kadar yükseldiğini şimdi de belediye başkan aday adayı olduğunu ifade eden İlçe Başkanı Kerem Ali Sürekli, “Ekrem Bey 2009’da belediye meclis üyesi oldu. Kongrede il delegeliğimizi yaptı.Sürekli teşkilatımızın içinde olan bir isimden böyle bir talep görmek bizi mutlu etti.İnşallah aday adaylığı hayırlı olur” dedi.

“OYUMUZU HEP ARTTIRDIK”

Bütün aday adaylarına eşit mesafede olduklarının altını çizerek konuşmasına devam eden Sürekli şunları söyledi; “birlik ve beraberlikle Karşıyaka’da en iyi sonucu alacağız.Karşıya kilit noktadır.Önemli oy farkının olduğu bir ilçe…İstikrarlı ikincilik sağlam birincilik getirir buna inanıyoruz.Devamlı Karşıyaka’da bu zamana kadar oyumuzu arttırdık.Karşıyaka’yı da alarak Büyükşehir Başkanlığına giden önemli yolda AK Parti’yi iyi yerlere getireceğiz.Aday adaylarımızla adaylar belli olana kadar güzel çalışmalar yapacağız.Aday belli olunca da yerel seçim startını verip yola devam edeceğiz”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.