Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Milletvekili Demir: Gençler Türkiye'nin vizyonudur

AK Parti Milletvekili Demir: Gençler Türkiye'nin vizyonudur

AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.Mesajında Atatürk’ün Samsun’a çıkış tarihi olan 19 Mayıs 1919’un 94. yıldönümünün kutlandığına...

  • Ege Postası
  • 18.05.2013 - 11:26
AK Parti Samsun Milletvekili Cemal Yılmaz Demir, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma ve Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Mesajında Atatürk’ün Samsun’a çıkış tarihi olan 19 Mayıs 1919’un 94. yıldönümünün kutlandığına dikkat çeken Demir, şu ifadelere yer verdi: "Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 19 Mayıs 1919’da Samsun’dan başlattığı bağımsızlık hareketi, milletimizin azim ve kararlılığıyla birleşerek tüm yurtta dalga dalga yayılmış ve Millî Mücadele sonucunda zaferle sonuçlanmıştır. Büyük Önder'in İstiklal Savaşı’nı başlatmak amacıyla Samsun’a çıkması, Türk milletinin kaderini değiştiren tarihî ve stratejik bir girişimdir. Atatürk, milletimiz için dönüm noktası olan 19 Mayıs’ı gençlere armağan ederek, gençliğe ne büyük önem verdiğini göstermiştir. Biz de aynı anlayışla, gençlerin geleceğimiz olduğu bilinciyle hareket ediyoruz. Gençlerine değer veren, onları en iyi şekilde yetiştirerek yarınlara hazırlayan milletler, geleceğe de güvenle bakabilir. Gençler, bir ülkenin esas vizyonudur. Gençlerimizin sağlıklı gelişmesi için çaba göstermek, ortak sorumluluğumuzdur. Unutulmamalıdır ki gençlik, bireyin kendini tanıma ve kanıtlama, kimlik kazanma çabalarının yoğunluk kazandığı, yaşama, çevresineve olaylara bakışının biçimlendiği önemli dönemidir. Bu duygu ve düşüncelerle Büyük Atatürk’ün mukaddes vatanımızın bölünmez bütünlüğü yolunda Samsun’dan başlattığı kurtuluş mücadelesinin yıldönümünde bütün vatandaşlarımızın ve gençlerimizin bayramını kutluyor, gazilerimizi ve şehitlerimizi şükranla, minnetle ve rahmetle anıyor, en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.