Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Narlıdere'de o isim artık yok

AK Parti Narlıdere'de o isim artık yok

Narlıdere Belediyesi'nin AK Partili Üyesi Hasan Göztepe, partisinden istifa etti. Göztepe'nin önümüzdeki hafta CHP'ye geçmesi bekleniyor

  • Ege Postası
  • 23.10.2013 - 15:50
İZMİR- Narlıdere Belediyesi'nin AK Partili Üyesi Hasan Göztepe, partisinden istifa etti. Çalışmalarını bir süre bağımsız olarak sürdüreceği öğrenilen Göztepe, istifa dilekçesinde “Adalet ve Kalkınma Partisi Narlıdere İlçe Başkanlığı yönetiminden gördüğüm lüzum üzerine istifa ediyorum.” dedi. Konuyla ilgili olarak konuşan Hasan Göztepe, uzun yıllar AK Parti saflarında siyasi hayatını sürdürdüğünü ifade ederek, “Ancak zaman içerisinde gördük ki, AK Parti içerisinde, özellikle il ve ilçe teşkilatında yaşanan sıkıntılarla birlikte halkımıza hizmet etmek imkansız hale gelmiştir. Ben Narlıdere'nin aktif olarak çalışan tek AK Partili Meclis Üyesi olmama rağmen, halkımızın bize ulaşan talepleri ve sıkıntılarının çözümü için aradığımız İl Başkanından, İl Yöneticilerinden, AK Partili Milletvekillerimizden bırakınız randevu almayı, telefonda bile iletişim kuramıyorduk. Durum böyle olunca, mücadelemizi bir süre bağımsız olarak devam ettirmeyi uygun gördük.” 

ZATEN DİSİPLİN SÜRECİNDEYDİ

Göztepe'nin istifasını değerlendiren Narlıdere AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Acar 'Zaten disiplin sürecinin işlediği bir isimdi. Üç aydır dosyası disiplindeydi. Sıkıntı yaşadığımız bir isimdi. Hayırlı uğurlu olsun. AK Parti olarak biz yolumuza devam edeceğiz. diye konuştu. Hasan Göztepe'nin önümüzdeki hafta CHP'ye üyelik için başvurması bekleniyor.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.