Dolar 34,2538
%0.04
Euro 37,6115
%-0.05
Altın 2.908,700
%-0.44
Bist-100 9.032,00
%-0.85

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Nevşehir İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, haziran ayı 6. Olağan 'İl Danışma Meclisi’ toplantısı yapıldı. Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Parti Nevşehir milletvekilleri,...

  • Ege Postası
  • 30.06.2013 - 14:41
AK Parti Nevşehir İl Başkanlığı, haziran ayı 6. Olağan 'İl Danışma Meclisi’ toplantısı yapıldı.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde yapılan toplantıya, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, Ak Parti Nevşehir milletvekilleri, Ebubekir Gizligider, Murat Göktürk, Belediye Başkan Vekili Yücel Menekşe, AK Parti il ve merkez ilçe teşkilatları, kadın ve gençlik kolları, belediye başkanları, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri ile mahalle temsilcileri katıldı.

Divan Kurulu'nun oluşumuyla başlayan Danışma Meclisi'nin açılış konuşmasını yapan AK Parti Nevşehir İl Başkanı Kazım Sunar, teşkilat çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Bu tür toplantılarda sorunların ve önerilerin söylenmesi gerektiğini ifade eden Sunar, yapılan işlerin merkezinde samimiyet bulunduğu sürece her türlü meselenin çözülebileceğine inandığını belirtti.

Meclisi toplantısında daha sonra sunumlara geçildi. İl Genel Meclis Başkanı Sami Başgelen, Ürgüp Belediye Başkanı Fahri Yıldız, Nevşehir Ak Parti Milletvekili Ebubekir Gizligider’in, sunumlarının ardından toplantı, güncel ve siyasi konuların değerlendirilmesiyle devam etti.

Yaklaşık 3 saat süren toplantı, soruların cevaplanması ile sona erdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.