Dolar 32,6689
%-0.26
Euro 35,0945
%0.03
Altın 2.446,610
%-0.15
Bist-100 10.343,00
%-2.86

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti adayı Nasır'dan muhtar zirvesi!

AK Parti adayı Nasır'dan muhtar zirvesi!

‘Birlikte Daha Güçlü İzmir’ sloganıyla yola çıkan AK Parti İzmir 25'inci Dönem Milletvekili Adayı Necip Nasır, İzmir’in en büyük ilçesi olan Karabağlar’da muhtarlarla bir araya geldi.

  • Ege Postası
  • 13.05.2015 - 10:43
STK başkanlığı yaptığı dönemden de birçok muhtarı tanıyan ve dostluk kuran Nasır, muhtarların sorunlarının takipçisi olacağını söyledi. Nasır, muhtarların bulunduğu bölgenin en önemli aktörleri olduğuna dikkat çekti.

Belediyelere muhtarlara yardım yapması konusunda tebliğ geldiğini hatırlatan Necip Nasır, tabandaki sorunların çözümü için muhtarların maddi sorunlarının giderilmesi gerektiğini dile getirdi.

Türkiye’deki bütün belediyelere İçişleri Bakanlığı’ndan Muhtar İlişkileri Müdürlüğü’nün kurulmasıyla ilgili yazı geldiğine de dikkat çeken Nasır, AK Parti iktidarıyla birlikte muhtarların sorunlarının bir bir çözüldüğünü kaydetti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da muhtarlara çok değer verdiğinin altını çizen Necip Nasır, “Muhtar maaşlarında iyileştirmeler yapıldı, çalışma koşulları iyileştirildi ve özlük haklarıyla ilgili de çalışmalar gerçekleştiriliyor. Muhtarlarımızı onurlandırmazsak onların sorunlarına çözüm bulmazsak tabandan gelen sorunların çözümü noktasında eksik kalırız” diye konuştu.
Nasır, ‘Vekil seçildikten sonra bizi ziyarete gelecek misiniz'’ diye soran muhtarlara, “Biz yaşantımızda Elif gibi dik durduk. Yapacağımız çalışmalarla da dik durmaya devam edeceğiz. Her sabah bu kentin havasını soluyarak uyanmaktan mutluyum. İzmir benim sevdam, bu şehirde yaşlanacağım. Bunun bilinciyle bu şehirde yatırımlar yaptım. Ailemi bu kentte doyurdum ve bu kentte dostluklar akrabalar edindim” diye karşılık verdi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.