Dolar 32,5424
%0.08
Euro 35,1085
%0.39
Altın 2.464,660
%1.19
Bist-100 10.682,00
%2.26

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Foça'da Vatan'a sevgi seli

Foça'da Vatan'a sevgi seli

Vatan Partisi İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül Foçalılarla buluştu. Foça'nın dört bir yanını dolaşarak esnaf ziyaretleri yapan Gül Foça halkından büyük destek gördü. Daha barajı aşmadan bir çok başarı elde ettiklerini ifade eden Pınar Gül, 7 Haziran sonrası için"Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır" diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 03.05.2015 - 14:00
İZMİR - Foça'da yüzlerce kişi ile buluşup  sohbet eden İzmir 2. Bölge Milletvekili adayı ve Öncü Kadın Genel Başkanı Pınar Gül,  halkın yoğun sevgisi ile karşılaştı.  Üretim sorunlarından bahseden ve çözümü Vatan Partisi'nden beklediklerini söyleyen esanafa "Bizler üretmek için varız. Seçimden sonra hep beraber üretmeye başlayacağız"  diyen Gül,  "Önümüzde Atatürk'ün ürettiği ekonomik program var.  Partimiz daha barajı aşmadan bir çok başarı elde etti; Silivri duvarlarını yıktık, Ergenekon ve Balyoz tertiplerini çökerttik, Ermeni Soykırım Yalanını bitirdik, bunların hepsini barajları aşmadığımız halde yaptık.  Yaptıklarımız yapacaklarımızın teminatıdır"  ifadelerini kullandı.
 
"Emekliler ve gençler bu seçimde belirleyici"
Pınar Gül Foça Emekliler Derneği'ne de bir ziyarette bulundu.  Emeklilerin ve gençlerin 7 Haziran seçimlerinde belirleyici olduğunu ifade eden Gül, " Öyle tarihi bir seçim ki her oy verenin bir sorumluluğu var.  Ne yazık ki meclisteki partilerin tümü Amerika ile anlaşmış durumda. Bu seçimde Atatürk diyen,altı oku benimseyen bir tek Vatan Partisi var" diyerek emeklileri oylarını Vatan Partisi'ne vermeye çağırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.