Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'de adaylar görüşme odasında

AK Parti'de adaylar görüşme odasında

AK Parti İzmir’de, genel merkezce istifaları alınan ilçe yönetimlerinde başkanlık için adı öne çıkan isimler Ankara’ya çağrıldı. Başkan adayları bugün 14.00'ten itibaren görüşme odasına alınmaya başlandı. İlk olarak Bayraklı adayları odaya girdi, onları Karabağlar izledi. 4 ilçede nefesler tutuldu... İlk kim girdi, ne soruldu...

  • Ege Postası
  • 04.10.2016 - 11:29

EGEPOSTASI - AK Parti İzmir'de, dört ilçede yeni başkanlar, bugün adayların görüşme odasına alınmasının ardından netleşecek. Saat 14.00'te başlayan maratonda, görüşme odasına önce Bayraklı adayları girdi. Akşam saatlerinde Karabağlar, Bayraklı, Urla ve Bergama'da başkanlığa getirilecek isimler belli olacak. 

İzmir’de, önce Antalya Milletvekili İzmir Koordinatörü Mustafa Köse’nin İl Başkanı Bülent Delican ile birlikte yaptığı ilçe ziyaretleri ve Teşkilat Başkan Yardımcısı Çorum eski Milletvekili Murat Yıldırım’ın yaptığı çalışmaların ardından Ankara’ya Bayraklı için Tanfer Kemerli, Bilal Kırkpınar, Halil Polat, Özgür Hızal, Veysel Güldoğan ve Erkan Özkan çağrıldı. Aykut Dikencik, Kazım Erten, Ahmet Tatar, Engin Uğurlular’ın ise Karabağlar için Başkent’e davet edildi. Bergama için Hakan Koştu, Ahmet Dağdelen ve Melih Sağlam Başoğlu’na devet gelmişti. 

Bu arada, daha önceden görevinden ayrılan Urla İlçe Başkanı Safiye Özcan’dan boşalan koltuk için Ahmet Çetin Tutar, Ahmet Olgun Bilici, Şahin Emre ve Önder Şengüler çağrıldı.

İlçe başkan adayları bugün 14.00’te teşkilat başkanlığında görüşme odasına alınmaya başlandı. Görüşmede, Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Ataş, İzmir Koordinatörü Yardımcısı Murat Yıldırım, Koordinatör Milletvekili Mustafa Köse, İzmir İl Başkanı Bülent Delican ve Teşkilat Başkanı Abdurrahman Tosun da bulunuyor.

İLK SIRADA BAYRAKLI

İlk olarak görüşme odasına Bayraklı adayları teker teker alınırken, onları Karabağlar adayları peşpeşe izledi. Görüşmeler gün boyu devam edecek ve akşam saatlerinde nihai karar verilecek. Dört ilçenin yeni parti başkanları akşam belirlenerek kendilerine de tebliğ edilecek. 

BUNLAR SORULUYOR

Görüşme odasında adaylara ilçelerindeki teşkilatın son durumu soruluyor. Adaylar özgeçmişlerini anlatıyor, partideki çalışmalarını aktarıyor. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.