Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den CHP bildirisine suç duyurusu

AK Parti'den CHP bildirisine suç duyurusu

AK Parti Genel sekreteri Abdülhamit Gül, CHP'nin Parti Meclisi bildirisi hakkında suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, yayımlanan bildiride kullanılan ifadeler nedeniyle suç duyurusunda bulundu.

  • Ege Postası
  • 08.11.2016 - 16:31

AK Parti, CHP Parti Meclisi'nin açıkladığı bildiri hakkında suç duyurusunda bulundu.

AK Parti Genel Sekreteri ve Gaziantep Milletvekili Abdülhamit Gül, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "CHP siyaseti değil terör örgütlerini, destekçilerini koruyan tutumuyla Türkiye partisi olup olmadığı konusunda kendisini tartışmaya açmıştır. CHP PM bildirisi baştan sona partimize,Cumhurbaşkanımıza,milletimize ve ülkemize yönelik hakaret ve iftiralarla, yalan beyanlarla doludur. CHP'nin PM bildirisine karşı AK Parti olarak Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına suçduyurusunda bulunulmuştur. CHP, terör örgütlerinin yanında, Cumhuriyetin ve halkın karşısında durdukça bu milletten gereken dersi almaya devam edecektir" dedi.

Erdoğan'dan CHP bildirisi için suç duyurusu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu ve CHP Parti Meclisi üyeleri hakkında, 6 Kasım'daki Parti Meclisi toplantısının ardından yayımlanan bildiride kullanılan ifadeler nedeniyle Ankara Cumhuriyet Başsavcılığına "Cumhurbaşkanına hakaret"ten suç duyurusunda bulundu.

İşte CHP PM bildirisi! Başbakan Yıldırım'dan CHP bildirisine sert tepki

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.