Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti'den Konak'ta 'Kutlu Doğum' pilavı

AK Parti'den Konak'ta 'Kutlu Doğum' pilavı

AK Parti İzmir Milletvekili Nükhet Hotar, Basmane Garı önünde 'Kutlu Doğum Haftası' nedeniyle vatandaşlara pilav ikram etti. AK Parti'den Konak'ta

  • Ege Postası
  • 22.04.2016 - 14:19

A.HAKİM KÜÇÜK/EGE POSTASI- AK Parti Sosyal Politikalardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, İzmir Basmane Garı önünde, AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanlığı ve AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanlığı’nca ortak düzenlenen 'Kutlu Doğum Haftası' etkinliğine katıldı.

Düzenlenen etkinlikte Hotar’a, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti İzmir İl Sosyal Politikalar Başkanı Adnan Yılmaz, AK Parti İzmir İl Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin, AK Parti İzmir İl Başkan Yardımcıları ve çok sayıda teşkilat mensubu da eşlik etti.

Hotar, İzmir Kadın Kolları Başkanı Gözde Keskin ve İzmir İl Başkan Yardımcısı ve Sosyal İşler Başkanı Adnan Yılmaz ile birlikte vatandaşlara kavurma-pilav ve ayran ikram etti.

Daha sonra açıklama yapan Hotar şunları söyledi; "Amacımız Kutlu Doğum haftası nedeniyle Peygamber Efendimizin güzel ahlakını, yaşantısını bir kez daha hatırlatmak ve örnek alınmasını sağlamak. Tüm faaliyetlerimiz buna bir araç bir vesile oluyor bu yüzden ben çok önemsiyorum. Tabii ki bizim hayatımızın bir haftasının ya da bir günün değil ancak bir farkındalık oluşturmak çok önemli. Adnan Başkanımız ve kadın kollarımız üstlendi ve bugün burada hep beraber İzmirli vatandaşlarımıza bu ikram faaliyetlerimizi gerçekleştiriyoruz. Tüm şehitlerimizin ruhuna hediye ediyoruz ve misafirlerimizden de rica ediyoruz birer fatiha okumalarını. Kutlu doğum haftasının dünyanın, ülkemizin birlik, beraberliğine ve barışına vesile olmasını diliyorum. Bu kutlu faaliyetten dolayı tüm teşkilatımızı kutluyorum."

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.