Dolar 34,1012
%0.25
Euro 38,1192
%0.17
Altın 2.876,580
%1.67
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Parti’deki Süleyman Soylu kulisleri ortaya çıktı!

AK Parti’deki Süleyman Soylu kulisleri ortaya çıktı!

AK Parti kulislerinde Soylu'nun dokunulmazlık başvurusuna ilişkin "Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırılması için dilekçe verdi ama hakkında Meclis’te bir fezleke yok. Bu nedenle bir işlem gerektirecek durum da yok" denildiği öğrenildi.

  • Ege Postası
  • 11.08.2024 - 15:34

Eski İçişleri Bakanı ve AK Parti İstanbul Milletvekili geçtiğimiz günlerde yasama dokunulmazlığının kaldırılması için TBMM Başkanlığı'na dilekçe verdi.

"Hakkındaki karalama ve iftiralarla hukuk zemininde mücadele etmenin zaruri hal aldığını" savunan Soylu dokunulmazlığının kaldırılmasını istedi.

Gazete Duvar'da yer alan habere göre, Soylu’nun dokunulmazlığı ancak Genel Kurul’da kabul edilmesi halinde kaldırılabilir. Ancak Meclis Başkanlığı ve AK Parti'nin böyle bir gündeminin olmadığı öğrenildi.

İktidar kulislerinde Soylu’nun başvurusu için, “Süleyman Soylu dokunulmazlığının kaldırılması için dilekçe verdi ama hakkında Meclis’te bir fezleke yok. Bu nedenle bir işlem gerektirecek durum da yok. Soylu bu başvuru ile 'Hakkımda bir sürü iddiada bulunuyorsunuz. Savcılık orada. Elinizde bilgi-belge ne varsa başvurun, soruşturma konusu olsun. Fezleke gelsin. Ben şimdiden milletvekili olarak dokunulmazlığımın kaldırılması için dilekçe veriyorum' diyor. Bir fezleke gelirse bu başvuru değerlendirilebilir” denildiği öğrenildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.