Dolar 34,2349
%-0.01
Euro 37,6350
%0.01
Altın 2.918,100
%-0.12
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Denizli’den CHP’ye çok sert gönderme

AK Partili Denizli’den CHP’ye çok sert gönderme

AK Parti İzmir Milletvekili ve Konak Belediye Başkan adayı İlknur Denizli, Konak’ta üç iddialı adayın yarışacağı bir seçim yaşanacağını belirtti.

  • Ege Postası
  • 18.02.2014 - 23:26
 Denizli“CHP İzmir’de katılımcı çağdaş bir parti olmadığını gösterdiği gibi seçmenleri ve İzmirlileri yok sayarak bazı partililere seçim ve adaylık üzerinden kariyer planlaması yapmaktadır” dedi.

ONUR ÇAKIR (HABER SERVİSİ) – İzmir’de yerel seçimin en çetin geçeceği ilçe Konak olacak. AK Parti’den milletvekili İlknur Denizli CHP’den istifa eden Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan DSP’den, Baro eski Başkanı Sema Pekdaş ise CHP’den yarışa girecek.
MASA ÜSTÜNDE TASARLANDI
Egepostası’na konuşan AK Parti’nin Konak adayı İlknur Denizli çarpıcı değerlendirmelerde bulundu. Denizli, “İzmir’de siyaseti üç beş arkadaşıyla masa üstünde tasarlamak ve sonuçlandırmak isteyenlerin hayal kırıklığı yaşayacağı bir seçim sürecine girdik. İzmirlinin oylarını kendi adına çantada keklik görenler, birer hizmet yeri olan yerel yönetim kadrolarını, katılımcı demokrasiyi ayaklar altına alarak, yakınlarına, eşlerine dostlarına, ulufe gibi dağıtıyorlar. Bunu yapanların zihinlerinde büyük bir plan olduğu çok açık. Bu plan İzmir’in, İzmirlinin hayrına değil” dedi.
İZMİRLİLER GEREKEN CEVABI VERECEK!
“CHP İzmir’de katılımcı çağdaş bir parti olmadığını gösterdiği gibi seçmenleri ve İzmirlileri yok sayarak bazı partililere seçim ve adaylık üzerinden kariyer planlaması yapmaktadır” diyen Denizli, “Belediyecilik bir hizmet alanı olmaktan çıkarılmış üç beş arkadaşa, onların çocuklarına kariyer planlaması yapılan yer haline getirilmiştir. Seçim bölgesinin hassasiyetleri umursanmamış, insanları yetiştikleri, bildikleri ilçelerde değerlendirmek yerine nerede uygun sıra varsa oraya atanmışlardır. Ancak siyasette her şey kurgulandığı gibi olmuyor. İzmirliler buna gereken cevabı vereceklerdir” diye konuştu.
KORKMALARINA GEREK YOK
AK Partili Denizli, iki aday adasında geçeceği düşünülen seçime Tartan’ın katılması ile heyecan geleceğini belirterek, “Konak’ta üç iddialı adayın yarışacağı bir seçim yaşayacağız. Rekabet hayatın her alanında kaliteyi yükselttiği gibi siyasette de seçmenlerin kendilerinden uygun adayı seçmelerine imkânı verecek. Siyasette rekabetten korkmamak gerekiyor. CHP bir süredir siyasette rekabeti, rekabet koşullarında yarışmayı unutmuş durumdaydı. Hatırlamaları kendileri açısından iyi bir deneyim olacak. Şimdiden ortaya çıktı ki rekabetçi siyaset yarışı onları ürkütmüş. Ürkmeleri, korkmaları için bir sebep yok. Nasıl olsa seçmen en doğru kararı verir” dedi.
SÖYLEDİKLERİM VE YAPTIKLARIM ORTADA!
Denizli, İzmir’de ve Konak’ta işlerin kötüye gitmemesi için AK Parti’ye destek isteyerek şunları söyledi:
“CHP’li belediye başkanını seçmek, bu kentte belediyecilik açısından hiçbir şeyin değişmeyeceği hatta daha kötüye gideceği anlamına geliyor. İzmirliler hizmet istemekte, halkı yok sayan anlayışın yerine hizmet üreten, seçmenlerin hayatını kolaylaştıran belediyeciliği beklemektedirler. AK Parti Konak Belediye Başkan adayı olarak benim açımdan kaç adayla yarıştığım, rakiplerimin kadın veya erkek olması önemli değil. Benim için önemli olan Konak’ta yaşayan İzmirlilerin taleplerini doğru anlamak ve onlara kendimi doğru anlatmaktır.

AK Parti Konak’ta vatandaşa nasıl eşit ve çağdaş bir hizmet verileceğini gösterecek. Çalışan ve üreten bir belediye başkanının Konak’ta yaratacağı farkı hep birlikte göreceğiz. Biz Konak’ta, İzmir’de yaşayan seçmenlere saygı duyuyoruz. Onların da bu ülkenin temel değerlerine bayrağına ve Atatürk’e saygı duyduğunu da biliyoruz. İzmirlilerin değerleriyle çatışmayan, onların hassasiyetlerini kişisel tarihi boyunca paylaşmış, bunu kamuoyu önünde göstermiş ve Konak için en doğru gelecek vizyonunu koyan aday başkan olacaktır. Bu konuda kişisel geçmişim, söylediklerim yaptıklarım ortada. Sadece Konak’ta değil bütün İzmir’de bu kentin hoşgörüsüne, temel ilkelerine yakışan bir seçim süreci ve seçim sonucu görmeye herkes hazır olmalıdır. İzmirliler kentin hassasiyetlerini yok sayanlara, İzmirlileri iradesini koşulsuz devretmiş birey zannedenlere baş eğip el bağlamadıklarını göstereceklerdir”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.