Dolar 34,1752
%0.04
Euro 38,2861
%0.32
Altın 2.914,640
%-0.19
Bist-100 9.686,00
%-0.94

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Doğan, Kocaoğlu'nu istifaya çağırdı!

AK Partili Doğan, Kocaoğlu'nu istifaya çağırdı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi Mart ayının son meclis oturumunda Başkanvekili Sırrı Aydoğan idaresinde toplandı. AK Partili Doğan rakamlarla yanıt verdi

  • Ege Postası
  • 18.03.2016 - 19:59
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Meclis açılışında CHP, AK Parti ve MHP gruplarının sözcüleri 101’inci yılı kutlanan Çanakkale Zaferi’yle ilgili birer anma konuşması yaptı.
 
DOĞAN’DAN KUŞ CENNETİ RAPORU, KOCAOĞLU’NA ÇAĞRI
Geçtiğimiz gün İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun Gediz Deltası ve Kuş Cenneti’yle ilgili açıklamaları ve Orman Bölge Müdürlüğü ile Orman ve Su İşleri Bakanlığı’na “Bir delikli kuruşları varsa bırakır giderim” şeklindeki sözleri yeniden gündeme taşındı. Toplantıda söz alan AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan, Orman Bölge Müdürlüğü tarafından bölgede yapılan yatırımları rakamlarla anlattı. AK Parti’li Doğan, bölge müdürlüğünün alanda gözetleme kuleleri, altyapı faaliyetleri, yönlendirme levhaları, gözlemevleri, koruma faaliyetleri, planlama ve tanıtım çalışmalarına 2004 yılından bu yana yaklaşık 600 bin liralık harcama yaptığını söyledi. Kocaoğlu’nun “Bırakıp gideceğim” sözlerine değinen Bilal Doğan, Sasalı Kuş Cenneti’yle ilgili istifa sözünü hatırlattı.
 
ELEKTRİKLİ OTOBÜS POLEMİĞİ TAM GAZ
Açıklamalarına yanıt veren Başkanvekili Sırrı Aydoğan, Doğan’ın geçtiğimiz günlerde dile getirdiği elektrikli otobüs iddialarına yanıt verdi. Yaşanan fiyat polemiğine açıklık getiren Aydoğan’a yanıt veren AK Parti’li Doğan ise Eskişehir Tepebaşı Belediyesi’nin elektrikli araçları hibe kredi ile ücret ödemeden aldığını, İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin ise aynı teknolojiyi para ödeyerek satın aldığını belirtti.   
 
MECLİSTE SOSYAL MEDYA TARTIŞMASI
AK Parti’nin geçtiğimiz günlerde CHP’li bir meclis üyesinin sosyal medya üzerinde Ankara’daki terör saldırısıyla ilgili yaptığı paylaşımı meclis gündemine taşımak istemesi toplantıda gerilime yol açtı. Mecliste söz almak isteyen AK Parti’li Meclis Üyesi Kemal Büyükkesim’e Başkanvekili Aydoğan’dan izin çıkmazken, salonda uzun süre karşılıklı tartışmalar yaşandı.
 
YENİ YÖNETMELİK GÖRÜCÜYE ÇIKTI
Meclis toplantısının açılışında geçtiğimiz gün onaylanan Kordon ve Pasaport bölgelerine ait yeni yönetmeliklerle ilgili olarak belediye yetkililerince detaylı bir sunum yapıldı. Halkın, esnafın ve İzmirlilerin talepleri doğrultusunda hazırlanan yeni yönetmeliğin görücüye çıktığı meclis oturumuna Kordon İşadamları Derneği Başkanı Ömür Şanlı ve esnaf da katılım sağladı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.