Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kaya: 'Yolumuz millete hizmet yolu'

AK Partili Kaya: 'Yolumuz millete hizmet yolu'

Seçim çalışmalarına aralıksız devam eden AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Karabağlar ilçelerinde seçmenle buluştu. Temasları sırasında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, "Mesele memleket meselesi. Türkiye 1 Kasım'dan sonra, son 13 yıllık büyüme hamlesine yeniden tek başına AK Parti iktidarıyla devam edecek" dedi. AK Partili Kaya bir günde üç ilçede seçmenle buluştu

  • Ege Postası
  • 19.10.2015 - 10:58
1 Kasım genel seçimlerine sayılı günler kala sahada vites arttıran AK Parti İzmir 1. Bölge Milletvekili Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı, Buca ve Karabağlar'da gerçekleştirdiği bir dizi ziyaretlerle seçim çalışmalarını sürdürdü. Güne memleketi Torbalı'dan start veren Kaya, kadın kolları üyeleriyle bir araya gelerek, seçim çalışmalarının değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirdi. Ardından Torbalı Atatürk Mahallesi'nde seçmenle kucaklaşan Kaya, sorun dinledi, hedeflerini anlatarak 1 Kasım için vatandaşlardan destek istedi. "Mesele artık memleket meselesi" diyen Kaya, "Son 13 yılda Türkiye'de eğitim, ulaşım, sağlık, insan hakları, demokratikleşme alanında yapılan devrimler, Türkiye'nin ayakları üzerinde duran, bölgesinde baş aktör ve lider bir ülke haline gelmesini sağladı. 7 Haziran'dan sonra oluşan tablo bize gösterdi ki, Türkiye'nin yegane umudu, ülkeyi geleceğe taşıyacak olan kadrolar AK Parti'dedir. Milletimiz de bunun farkında ve 1 Kasım'a bu sorumlulukla gidiyor" diye konuştu.
 
Türkiye eskiye dönmek istemiyor
AK Parti İzmir 1. Bölge Adayı Mahmut Atilla Kaya, Torbalı temaslarının ardından Buca ve Karabağlar'da esnaf ziyaretleri yaptı, hemşehri dernekleri ile buluştu, vatandaşları dinledi. Dernek ziyaretleri sırasında önemli açıklamalarda bulunan Kaya, Türkiye'nin AK Parti ile kat ettiği yol ve büyümesine 1 Kasım'dan sonra tüm hızıyla devam edeceğini söyleyerek, "Türkiye eskiye dönmek değil, geleceğe olan yürüyüşüne devam etmek istiyor. Türkiye'de siyasi istikrar olursa ekonomik istikrar olur, milletimizin refah seviyesi artar, ülkede huzur ve güven iklimi hakim olur. Bizim yolumuz millete hizmet yolu. Biz her zaman milletimizin emrindeyiz. Milletimizin de artık meseleyi memleket meselesi olarak görmesi bizleri sevindiriyor. Allah'ın izniyle 1 Kasım'da sandıktan milletimizin için en hayırlı olan tablo çıkacaktır" ifadelerinde bulundu. Ziyaretlerine gece geç saatlere kadar devam eden Kaya, Eski İzmir Erzurumlular Yardımlaşma Derneği ve Sivas Yiğidolar Dayanışma Derneği ziyaretlerinde bulunarak dernek temsilcileriyle görüştü. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.