Dolar 34,0973
%0.24
Euro 38,0933
%0.1
Altın 2.875,160
%1.62
Bist-100 9.900,00
%-0.76

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar ile İnan'dan Katz'a tepki: CHP'li gençlere çağrı

AK Partili Kırkpınar ile İnan'dan Katz'a tepki: CHP'li gençlere çağrı

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına resmi 'X' hesapları aracılığı ile tepki gösterdi. Öte yandan İnan, paylaşımında CHP'yi de eleştirerek 'Öyle klavyeden olmaz. CHP Gençlik Kollarını Meydanlarda görmek isteriz.' dedi.

  • Ege Postası
  • 06.08.2024 - 16:59
  • Güncelleme: 06.08.2024 - 17:27

İsrail Dışişleri Bakanı Israel Katz, sosyal medya hesabında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Ankara Büyük Belediye Başkanı Mansur Yavaş ve CHP Gençlik Kolları'nı da etiketleyerek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan bir paylaşımda bulundu.

AK Parti İzmir Milletvekili Yaşar Kırkpınar ile AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan duruma resmi 'X' hesapları aracılığı ile tepki gösterdi.

Yaşar Kırkpınar art arda yaptığı paylaşımlarda,

 ''Hastalıklı bir ruh haliyle Sn. Cumhurbaşkanımız hakkında hadsizlikte sınır tanımayan birinin, birileri aracılığıyla en az kendisi kadar boş ve basit mesajlar vermesi hadsizlik ve arsızlık örneğidir.''

HASYALIKLI RUH HALİNDE SOYKIRIMCI...

'Biz ülke ve millet olarak ömrünü ülkesine ve milletine adamış Sn. Cumhurbaşkanımızın dünde, bugün de yarın da yanında olduk olmaya da devam edeceğiz. Hastalıklı ruh halinde olan soykırımcı birilerinin övgüsüne mazhar olanları da ne milletimiz ne de tarihimiz affetmeyecektir.'' ifadelerine yer verdi.

ÖYLE KLAVYEDEN OLMAZ

Eyüp Kadir İnan ise tepkisini CHP'yi de hedef alarak şu sözlerle gösterdi; 

''Bizim dini, dili, ırkı ayırt etmeksizin mazlumlarla ilgili duruşumuzu tüm dünya iyi bilir.

Sizin, evlerini, topraklarını onurlarını korumak için direniş mücadelesi veren HAMAS'a düşmanlığınızı da en iyi Netanyahu bilir ve takdir eder.

Düşmanın gözüne girmek için milletinize sırt çevirmeyin. Seni etiketleyen İsrail Dışişleri Bakanına ağzını dahi açamıyorsun. 

Öyle klavyeden olmaz. CHP Gençlik Kollarını Meydanlarda görmek isteriz. (İsrail Bayraklarıyla değil tabii)

Şanlı Şerefli Onurlu Filistin Bayraklarıyla. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.