Dolar 34,2491
%0.03
Euro 37,6255
%-0.01
Altın 2.917,750
%-0.13
Bist-100 9.127,00
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Kırkpınar 'karınca' gibi!

AK Partili Kırkpınar 'karınca' gibi!

AK Parti 2. bölge milletvekili adayı Bilal Kırkpınar seçim çalışmalarının son virajında Bayraklı'da ev ziyaretleri ve hemşehri dernekleri buluşmalarıyla geçirdi değim yerindeyse halk bayraklıda Kırkpınar'ı bağrına bastı. Pazar günü erken saatlerde Bayraklıda yaşayan Kulalılar la buluşan Kırkpınar kulalı seçmenlerin sıkıntıları dinleyip çeşitli notlar aldı. Ev ziyaretleri ve dernek ziyaretleri hız kesmeden sürüyor

  • Ege Postası
  • 26.10.2015 - 10:11
Ağırlıkla esnaflardan oluşan kulalılara seslenen Kırkpınar,Ak parti öncesi rakamları paylaştı. Muhalefetin vaatlerinin inandırıcı gelmediğinin altını çizen Kırkpınar " Bakın kılıçtaroğlu İstanbul büyükşehir belediye başkan adayıyken her fakir aileye 600 TL vereceğini söyledi. Kendi olamadı ama kendi partisinden olan İzmir büyükşehir Belediyesi bunu verebildi m? Öğrencilerin belediyelerden burs almalarını bile anayasa mahkemesine taşıyarak engellediler şimdi nasıl öğrenci kardeşlerimizden destek bekliyorla? Halkımız Ak partiye güveniyor çünkü 13 yıllık iktidarı dağ gibi yatırım ve eserlerle dolu ama CHP'nin son 60 yıllık tarihinde dikili bir ağacını gösterebilir misiniz'İzmir çok güzel bir kent ama bu şehri yönetenler ne yazık ki bu doğal güzelliğin üzerine bir şey koyamadıkları gibi koymak isteyenleri'de hep engellediler.  Bizim listemizde yerli olmayan hiçbir aday gösteremezsiniz ve listenin önemli bir kısmı değişti. Ama CHP listesine bakarsanız bu ülkeyi 2001 krizine sürükleyen Zekeriya Temizel'i görürsünüz,  MHP listesinde son 20 yıldır değişmeyen adaylarla karşılaşırsınız.Kimse bize sosyal demokratlık taslamasın, öğrenci harçlarını kaldırarak,dar gelirliyi kira öder gibi konut sahibi yaparak,dula ve yetime aylık bağlayarak,engelliye evde bakım ücreti vererek Ak Parti gerçek bir sosyal demokrat olduğunu göstermiştir. Kimse bize  milliyetçilikte taslamasın,dünya'da 36 yeni büyük elçilik açarak, kendi yerli tankını,tüfeğini, savaş uçağını,lazer güdümlü bombasını ve Göktürk uydusunu kendi mühendisleriyle üreterek Ak Parti gerçek bir milliyetçi olduğunu da göstermiştir' dedi. 


Kulalılar derneğinden Bayraklı, Kütahya Çalköy derneğinin aşure etkinliğine katılan Kırkpınar vatandaşlara aşure dağıtıp sohbet etti. Günü Cengizhan mahallesinde çeşitli ev ziyaretleriyle tamamlayan Kırkpınar geçen dönem çeşitli partilere oy veren bir çok vatandaşı ikna ederek ülkenin birliği için ak partiye oy vereceklerinin sözünü aldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.