Dolar 34,2756
%0.1
Euro 37,6432
%0.03
Altın 2.917,290
%-0.15
Bist-100 9.109,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Mustafa Cenger'in acı günü

AK Partili Mustafa Cenger'in acı günü

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Mustafa Cenger'in yaşlılığa bağlı sağlık sorunları nedeniyle 83 yaşında yaşamını yitiren annesi Suzan Cenger, gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

  • Ege Postası
  • 05.08.2016 - 19:36

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Hastanesi'nde bu sabah yaşamını yitiren, dört çocuk annesi Suzan Cenger için, bugün ikindide, Çeşme Merkez Hacı Memiş Ağa Camisi'nde cenaze töreni düzenlendi. Törene, AK Parti İzmir Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Bülent Delican, AK Parti Çeşme İlçe Başkanı Alparslan Ertürk, İzmir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Zekeriya Mutlu, Çeşme Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Osman Köfüncü, Çeşme Şoförler ve Otomobilciler Derneği Başkanı Hakkı Kocakara, Cenger Ailesi'nin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cenazeye, aralarında Yunanistan'ın Sakız Adası Belediyesi Turizm Büro Sorumlusu Rena Pagoudi Damigou'nun da olduğu çok sayıda kişi çelenk gönderdi. AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Cenger, ağabeyi Sıtkı Cenger ile cenazede taziyeleri kabul etti. Kılınan namazın ardından Cenger'in bir süre omuzlarda taşınan cenazesi Çeşme Eski Mezarlığı'na götürülüp, gözyaşları içinde toprağa verildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.