Dolar 34,1115
%0.28
Euro 38,1138
%0.15
Altın 2.862,370
%1.17
Bist-100 9.966,00
%-0.09

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Şen'den Ödemiş Belediyesi'ne sert eleştiri: Mobbing ve adaletsiz uygulamalar kabul edilemez!

AK Partili Şen'den Ödemiş Belediyesi'ne sert eleştiri: Mobbing ve adaletsiz uygulamalar kabul edilemez!

AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, Ödemiş Belediyesi'nde yaşanan mobbinge dikkat çekerek, "Büro personeli olarak görev yapan kardeşlerimizi beden işçisi olarak görevlendirmek, akla, mantığa ve vicdana sığmaz! Gizem Aşçıbaşı kardeşimiz, tam da bu nedenle, hukuk dışı uygulamalara karşı çıktığı için disipline sevk edilip işten çıkarılmıştır. Bu mu adaletiniz? Bu mu sosyal belediyecilik anlayışınız? Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan’a buradan son kez sesleniyorum: Hemşehrilerimizin ekmeğiyle oynamayın! Çalışanlarımızı bu şekilde haksızlığa uğratarak, onları işten çıkararak zulüm düzeni kurmaya çalışmayın! Ama unutmayın, zulümle abad olanın sonu berbat olur!" dedi.

  • Ege Postası
  • 28.08.2024 - 09:54
  • Güncelleme: 28.08.2024 - 11:12

Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan yönetiminde gerçekleştirilen ve büro personelinin beden işçisi olarak görevlendirilmesi gibi uygulamalar, Ödemiş halkını ve emekçilerini derinden sarsmaya devam ediyor. AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, bu durum karşısında sessiz kalmayarak, Ödemiş Belediyesi'nde yaşanan mobbing ve adaletsiz uygulamaları sert bir dille eleştirdi. AK Partili Muhammet Şen, "Geçtiğimiz hafta Ödemiş Belediyesi'nde yaşanan olayda, belediyemizin personeli Gizem Aşçıbaşı, büro personeli olmasına rağmen, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde beden işçisi olarak görevlendirilmiştir. Bu kabul edilemez durum karşısında haklı olarak itiraz eden Aşçıbaşı, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nde büroda çalışması gerektiğini belirtmiş, ancak buna rağmen tutanaklarla disipline sevk edilerek işten çıkarılmıştır. Gizem Aşçıbaşı’nın işten çıkarılması, Ödemiş Belediyesi'nin mobbing ve hukuksuz uygulamalarının açık bir göstergesidir. " dedi.

"Bu, çalışanın ekmeğiyle oynamaktır, bu bir mobbingdir, zulümdür!"

"Hemşerilerimizin huzurunu ve emekçilerimizin hakkını korumak bizim en büyük sorumluluğumuzdur." diyerek sözlerine devam eden AK Parti Ödemiş İlçe Başkanı Muhammet Şen, "Ne yazık ki, Ödemiş Belediyesi’nde yaşananlar, CHP zihniyetinin nasıl bir zulüm düzeni kurmaya çalıştığını açıkça gözler önüne seriyor. Büro personeli olarak görev yapan kardeşimizi beden işçisi olarak görevlendirerek, hukuk dışı uygulamalara karşı çıktığı için disipline sevk edilip işten çıkarılmıştır. Bu mu adaletiniz? Bu mu sosyal belediyecilik anlayışınız? Buradan açıkça ilan ediyorum: Hemşerilerimizin alın terini, emeğini, ekmeğini kimseye yedirtmeyiz! Gizem kardeşimizin yaşadığı haksızlık sadece bir başlangıçtır. Şimdi de 120’den fazla büro personelini beden işçisi olarak görevlendirme girişiminde bulunuyorsunuz. Bu ne demektir? Bu, çalışanın ekmeğiyle oynamaktır, bu bir mobbingdir, zulümdür! Ama unutmayın, zulümle abad olanın sonu berbat olur!Ödemiş halkı bu yapılanları unutmaz, affetmez. Bizim vicdanımız buna el vermez! Sizden olmayanları, sizin gibi düşünmeyenleri ekmeğinden etmek için her türlü kirli oyunu oynuyorsunuz. Bu tür yanlış uygulamalar, sadece Ödemiş’te değil, başka CHP'li belediyelerde de maalesef yaşanmaktadır. Didim Belediyesi’nde ağır mobbing uygulamaları sonucunda, 49 yaşındaki Nilüfer Altıner isimli emekçi kardeşimiz, büyük bir trajediye yol açarak intihar etmiştir. Bu olay, CHP zihniyetinin insan hayatını nasıl hiçe saydığını, çalışanları nasıl baskı altına aldığını bir kez daha gösteriyor. Bu tür acıların yaşanmaması için sonuna kadar mücadele edeceğiz. Ödemiş Belediye Başkanı Mustafa Turan’a buradan son kez sesleniyorum: Bu milletin ekmeğiyle oynamayın! Çalışanlarımızı bu şekilde haksızlığa uğratarak, onları işten çıkararak zulüm düzeni kurmaya çalışmayın! Biz, AK Parti olarak, milletimizin hakkını, hukukunu sonuna kadar savunacağız. Adalet yerini bulana kadar durmayacağız!" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.