Dolar 34,1585
%0.07
Euro 38,1984
%-0.12
Altın 2.913,770
%-0.67
Bist-100 9.775,00
%-0.55

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili Uzun: Türkiye üzerine oynanan oyunları 'birliğimiz' bozacak

AK Partili Uzun: Türkiye üzerine oynanan oyunları 'birliğimiz' bozacak

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ülkede Alevi Sünni kavgası çıkarılmak istendiğini, ancak bunu yapmak isteyenlerin oyununun ‘birliktelikle’ bozulacağını vurguladı.Alevi Sünni kargaşası çıkarmak...

  • Ege Postası
  • 18.07.2013 - 13:46
Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Mersin Milletvekili Ahmet Tevfik Uzun, ülkede Alevi Sünni kavgası çıkarılmak istendiğini, ancak bunu yapmak isteyenlerin oyununun ‘birliktelikle’ bozulacağını vurguladı.

Alevi Sünni kargaşası çıkarmak isteyenlerin oyununa gelinmemesini isteyen Uzun, “Bu ülkede Alevi, Sünni, Hıristiyan, Müslüman bu ayrılıkları yapmayan tek iktidar AK Parti’dir. Ülkede Alevi-Sünni kavgası, ayrımcılığı varmış gibi gösteriliyor. Ancak bunları yapanların hevesleri kursaklarında kalacak. Türkiye’de Alevi-Sünni ayrımcılığı yok. Bunu herkes unutsun, aklından silsin. Alevi’si, Sünni’si, Türkü ve Kürdü birlik ve beraberlik içinde yaşıyoruz. Kimse ile sıkıntımız, problemimiz yok. Bu işten nemalanmak isteyen, çıkarcı kesimlerin, buradan medet umanların kesinlikle oyununa gelmeyelim. Bir olalım, dirlik olalım, kendimize gelelim.” dedi. Uzun, ekonominin bu denli büyüdüğü bir dönemde, dış politikada ağırlık kazandığı her dönemde çeşitli müdahalelerle Türkiye’nin önünün kesildiğini vurguladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.