Dolar 32,5895
%-0.17
Euro 35,0805
%-0.03
Altın 2.438,890
%-0.36
Bist-100 10.395,00
%0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AK Partili vekil Ulema o göndermeye ateş püskürdü: Eski Türkiye'yi özlüyorlar

AK Partili vekil Ulema o göndermeye ateş püskürdü: Eski Türkiye'yi özlüyorlar

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, Doğan Medya grubunu eski Türkiye özlemi içinde olmakla suçlayarak, bunlar Türkiye’de Mısır senaryosu istiyorlar. Demokrasiyi bir türlü içselleştiremeyen Doğan Medyası, bu ülkede bir darbe olsun beklentisi içindedir. Muhtar bile olamaz dedikleri seçilmiş Cumhurbaşkanımıza; şimdi de idam sehpası mesajı veriyorlar. Bunlara en iyi cevabı halkımız sandıkta verecektir” diye konuştu. AK Partili vekil Ulema o göndermeye ateş püskürdü

  • Ege Postası
  • 20.05.2015 - 11:01
 ESKİ TÜRKİYE’Yİ ÖZLÜYORLAR
AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkan Yardımcısı, İzmir Milletvekili ve 25. dönem Milletvekili adayı Nesrin Ulema, Hürriyet Gazetesinin algı operasyonu yaptığını dile getirerek, Pijamasıyla başbakan karşılayan siyaseti dizayn eden Doğan grubunu eski Türkiye özlemi içinde olmakla suçladı.  
 ADNAN MENDERESE UYGULADIKLARI GİBİ LİNÇ GİRİŞİMLERİ YAPIYORLAR
Ak Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema, “Doğan gurubu, Mısır üzerinden kendince bir mesaj vererek Mursi 52 ile geldi, ama idama gidiyor. Seni de idama göndeririz demek istiyor. Bunların seçilmişlere karşı yaptıkları hala unutulmadı. Muhtar bile olamaz dedikleri liderimiz bugün ülkemizin seçilmiş Cumhurbaşkanıdır. Muhtar olamaz dedikleri Cumhurbaşkanımıza karşı merhum Adnan Menderes’e uyguladıkları gibi linç girişimleri yapıyorlar. Darbeyle devrilmesini idam sehpasına gitmesini istiyorlar. Mursi üzerinden yaptıkları algı budur. Ama şunu bilsinler ki, Cumhurbaşkanımız yalnız değildir” diye konuştu.
 DEMOKRASİYE KARŞI DARBE TETİKÇİLİĞİ
Türkiye’de bazı grupların Mısır gibi darbe özlemi içinde olduğunu vurgulayan Ulema; İstiyorlar ki Türkiye’de de Mısır gibi bir darbe olsun. Demokrasi askıya alınsın. Adnan Menderes gibi bu ülkenin seçilmiş temsilcileri ve Cumhurbaşkanı idam sehpasına gönderilsin. Bunlar bunun özlemi içinde. Bu nedenle de demokrasiden nasibini almamış Hürriyet Gazetesi Mısır üzerinden algı operasyonları yaparak manşetler üzerinden mesaj veriyor. Seçilmişlere karşı darbeci anlayışa destek veriyor. Demokrasiye karşı darbe tetikçiliği yapıyor. Ancak bu ülke sahipsiz değildir. Halkımız onlara en iyi cevabı sandıkta verecektir. Doğan grubu bunun bedelini ödeyecektir” şeklinde konuştu.
 DARBEYE SESSİZ KALANLAR TÜRKİYE’Yİ HANGİ HAKLA ELEŞTİRİYOR
Türkiye sözkonusu olunca demokrasi havarisi kesilen Batı’yı da iki yüzlülükle suçlayan Nesrin Ulema, “Batılı ülkeler Mısır’da demokrasinin yanında değil, darbenin yanında yer aldı. Şimdi Mısır darbe yönetiminin seçilmiş eski Cumhurbaşkanını idam kararı karşısında da ne yazık ki, yine sessiz kaldılar. Batının çıkarlarının demokrasiden önce geldiğini, çıkarları söz konusu olduğunda demokrasinin yanında değil, darbenin yanında yer aldıklarını bir kez daha bize apaçık gösterdiler. Mısır’da darbeye alkış tutanlar, binlerce kişinin katledilmesine ve Mursi’nin idam kararına sessiz kalanlar. Şimdi kalkmışlar Türkiye’ye demokrasi eleştirisi yapmaya kalkıyorlar. Batı her zaman iki yüzlü davranmıştır” diye konuştu.

 TÜRKİYE’DE MISIR SENARYOSU  OYNANMAK İSTENDİ
Gezi olaylarında olduğu gibi içerde ki bir kısım medyanın da darbe hevesine kapıldığını ve halkı sokaklara dökmek için her türlü maniplasyonların yapıldığını vurgulayan AK Parti İzmir Milletvekili Nesrin Ulema; “Bu süreçte başta Doğan medya grubu olmak üzere Türkiye’nin kaosa sürüklenmesi, iç kargaşa ve karışıklık çıkarmak için özel bir çaba içine girdiklerini biliyoruz. Bunların bir de dış destekçileri vardı. Amerikan ve Batı Medyası ülkemize gezi olaylarından önce konuşlandılar. Herşeyi önceden biliyorlardı. Çünkü planları onlar yapıyorlardı. CNN, BBC gibi bütün batı medyası olaylar başlar başlamaz Türkiye’de iç savaş başladı yaygarasına başladılar. Çünkü Türkiye’de Mısır gibi Darbe yapılsın istiyorlardı. Ama başaramadılar, başaramayacaklar. Halkımız harici ve dahili bedbahtların darbe emellerine geçit vermeyecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.