Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AKSİAD Gürcistan'a iş gezisi düzenledi

AKSİAD Gürcistan'a iş gezisi düzenledi

Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD) üyesi bir grup iş adamı Gürcistan'a iş gezisi düzenledi. Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticareti geliştirme ve üyelerine Gürcistan pazarının potansiyelinden daha fazla pay almalarını...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 10:44
Akşehir Sanayici ve İş Adamları Derneği (AKSİAD) üyesi bir grup iş adamı Gürcistan'a iş gezisi düzenledi.

Türkiye ile Gürcistan arasındaki ticareti geliştirme ve üyelerine Gürcistan pazarının potansiyelinden daha fazla pay almalarını sağlamak amacıyla düzenlediği ve 10 iş adamının katıldığı gezi büyük ilgi gördü. Üyelerin faaliyet alanları ile ilgili Gürcistan’daki işletme sahipleri ile bir araya gelmeleri dikkat çekti. İş adamlarının; inşaat, tarım makineleri,otomotiv ve gıda ile ilgili işletme sahipleri ile bir araya gelmeleri sağlandı.

Akşehir’li iş adamlarına yapabilecekleri yatırımlar noktasında yardımcı olan, ilçedeki ekonomik yapıyı arzu edilen seviyelere çıkararak canlanmasına, gelişmesine katkıda bulunmak için faaliyet gösteriyor.Gezi hakkında konuşan AKSİAD Yönetim kurulu üyelerinden Ertan Meriç, gezide iş adamlarının Gürcistan’ın ekonomik yapısı hakkında bilgiler alındıklarını ve iş adamları ile inşaat ve tarım makineleri üzerine görüşmeler yaptıklarını dile getirdi. Meriç, geziye katılan firmalardan Tutkun Kardeşler Tarım Aletleri, Gürmaksan Gıda Makineleri, tarım ve gıda ile alakalı iş görüşmeleri yaptıklarını ilçenin kendi kabuğundan çıkıp, gerek yurt içinde gerek yurt dışında iş bağlantıları yapmasının önemine değindi.

    Geziye katılan diğer firma sahipleri ise bulundukları bölgenin fotoğrafını çekme noktasında AKSİAD'ın yurtiçi ve yurt dışı programlarının devam etmesi gerektiğini, Gürcistanlı iş adamları ile birlikte olmalarının kendilerini memnun ettiğini belirterek, bölgenin ve Türkiye'nin ekonomik anlamda gelişmesi için bu tür programların birçok yönden katkısı olduğunu dile getirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.