Dolar 34,1623
%0.08
Euro 38,1653
%-0.21
Altın 2.918,510
%-0.51
Bist-100 9.777,00
%-0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
ANAP'lılar Çeşme'de Buluştu

ANAP'lılar Çeşme'de Buluştu

Anavatan Partisi (ANAP) iktidarında başbakan yardımcısı olan Kaya Erdem, İzmir'in Çeşme İlçesi'nde eski ANAP'lılarla buluştu. Bu özel buluşma sonrası Erdem, İşadamı Selçuk Yaşar'ı ziyaret etti. 

  • Ege Postası
  • 11.07.2016 - 11:37

ANAP eski Ulucak Belediye Başkanı Ekrem Beşerler'in organisazyonuyla Çeşme Altın Yunus Oteli'nde, sohbet havasında geçen buluşmaya; Lütfullah Kayalar, Timur Demir, Metin Öney, Şükrü Kayabaşı, Ahmet Özdemir, Ali Büge, Özgür Tütüncüoğlu ve Necati Güven katıldı. Otelin terasında gerçekleşen toplantıya İstanbul'dan gelen Kaya Erdem, eski çalışma arkadaşlarının aynı zamanda birer dostları olduğunu belirterek, "Eski günleri yadettik. Önemli olan bu dostluk bağının hiçbir zaman kopmaması. Biz bunu başardık" dedi. Eski ANAP'lıları Çeşme'de biraraya getiren Ekrem Beşerler ise uzun yıllar siyasete damgasını vurmuş dostlarıyla birarada olmaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi. 

SELÇUK YAŞAR'A ZİYARET
Kaya Erdem ve Ekrem Beşerler daha sonra Türkiye'nin önemli kuruluşlarından olan Yaşar Holdingin Kurucusu ve Onursal Başkanı Selçuk Yaşar'ı ziyaret etti. Çeşme Altın Yunus Oteli'nde Yaşar'la biraraya gelen Erdem ve Beşerler bol bol sohbet etti. Selçuk Yaşar, Kaya Erdem'in Başbakan Yardımcısı iken Çeşme'ye yaptıkları hizmetleri vurgulayarak ziyaretten dolayı mutlu olduğunu söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.