Dolar 34,2274
%-0.05
Euro 37,4769
%-0.43
Altın 2.871,090
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
AÜ Tıp Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu

AÜ Tıp Fakültesi'nde mezuniyet coşkusu

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri için AÜ Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Bu yıl tıp fakültesinden toplam 116 kişi mezun oldu. Fakülte öğrencilerinden; Dr. Berrak Taş dönem birincisi, Dr....

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 16:12
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Tıp Fakültesi son sınıf öğrencileri için AÜ Kültür Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Bu yıl tıp fakültesinden toplam 116 kişi mezun oldu.

Fakülte öğrencilerinden; Dr. Berrak Taş dönem birincisi, Dr. Meral Bayram dönem ikincisi ve Dr. Sefa Tatar dönem üçüncüsü oldu. Mezuniyet töreninde konuşan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özkan Polat, “Artık mezun oldunuz. Bundan sonra size yakışan bu limandan ayrılmamaktır. Aileniz, arkadaşlarınız hocalarınız size bu süreçte en fazla destek veren kişiler oldu. Hayatınız insanlık yoluna adayacaksınız ve bu yolda ilerleyeceksiniz. “dedi.
AÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Samih Diyarbakır da mezun öğrencileri tebrik ederek, 6 yıl gibi bir sürenin kolay olmadığını zorluklarla geçtiğini ve sonunda başarıya ulaşıldığını kaydetti.
Törenin ardından mezun olan öğrenciler aileleri, öğretim üyeleri ve arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.