Dolar 34,2289
%-0.04
Euro 37,4628
%-0.47
Altın 2.871,530
%-0.53
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Petrolspor kalecisi Akın Alkan üniversiteler milli takımında

Petrolspor kalecisi Akın Alkan üniversiteler milli takımında

Batman Petrolspor kalecisi Akın Alkan Türkiye Üniversiteler Milli Takımı'na seçildi.Batman Petrolspor forması altında başarılı maçlar çıkartan tecrübeli kaleci Akın Alkan Türkiye Üniversiteler Milli Takımı'na seçilmesi Petrolspor kulübünde...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 15:57
Batman Petrolspor kalecisi Akın Alkan Türkiye Üniversiteler Milli Takımı'na seçildi.

Batman Petrolspor forması altında başarılı maçlar çıkartan tecrübeli kaleci Akın Alkan Türkiye Üniversiteler Milli Takımı'na seçilmesi Petrolspor kulübünde sevinçle karşılandı.

27. Dünya Üniversiteler Yaz Spor Oyunları kapsamında 5 - 17 Temmuz 2013 tarihleri arasında Rusya'nın Kazan kentinde yapılacak Dünya Üniversiteler Futbol Şampiyonası’nda Türk Milli Takım kalesini koruyacak olan tecrübeli kaleci Akın Alkan takımın yeni sezon çalışmalarına gecikmeli olarak katılacak.

TPAO Batman Bölge Müdürü ve Petrolspor Kulüp Başkanı Gökhan Akın, “Böyle uluslararası bir turnuvada bir sporcumuzun Türkiye üniversiteler arası milli takımının kalesini koruması bizim için onur verici bir olaydır kendisine ve milli takıma Petrolspor kulübü olarak başarılar diliyoruz.” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.