Dolar 34,2243
%-0.06
Euro 37,4695
%-0.45
Altın 2.870,940
%-0.55
Bist-100 9.132,00
%0.97

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu Derneği, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Kimse Yok Mu Derneği, başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin, 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılı olan çocuklarını ödüllendirdi. Okullar eğitime başladığında öğrencilere kırtasiye yardımı yapan dernek, bu kez de başarılı...

  • Ege Postası
  • 28.06.2013 - 15:39
Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi, ihtiyaç sahibi ailelerin, 2012-2013 eğitim öğretim yılında başarılı olan çocuklarını ödüllendirdi. Okullar eğitime başladığında öğrencilere kırtasiye yardımı yapan dernek, bu kez de başarılı olan öğrencileri ödüllendirdi. Dernek binasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Kimse Yok Mu Derneği Denizli Şubesi Müdürü Mehmet Tulunay, "İhtiyaç sahibi olan öğrencilerimize eğitim öğretim yılı başında kırtasiye yardımı yaptık. Başarılı olmaları durumunda ödüllendireceğimizi kendilerine söyledik. Sözümüzü tuttuk. Onlara vaat ettiğimiz ödülü veriyoruz. Bu konuda bizlere destek olan hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz." dedi.

Çocukları ödüllendirmelerinin amacının ihtiyaç sahibi olan ailelerin çocuklarını okumaya teşvik etmek olduğunu ifade eden Tulunay, "Geleceğin büyüğü olan çocuklarımızın başarılı ve daha iyi insanlar olabilmelerini amaçlamaktayız. Bundan sonraki süreçte de desteklerimiz devam edecek. Her konuda olduğu gibi hayırseverlerimizin bu konuda da desteğini bekliyoruz. Gelecek dönem üniversiteyi kazanan öğrencilerimizi de ödüllendireceğiz. Ayrıca burs vereceğiz." diye konuştu.

Dernek Başkanı Fahrettin Aytuğ ise ülkelerin gelişmişliğinin üniversite bitiren insanların sayısının çokluğu ile doğru orantılı olduğunu vurguladı. Aytuğ, "Bunun için maddi gücü olamayan başarılı öğrencilerimizin de üniversiteyi okumasını amaçlamaktayız. Bunun için onlara destek oluyoruz. Böylece ülkemizin kalkınmasına da katkı koyuyoruz. Siz geleceğin büyükleri olan gençlerinde kendilerine büyük hedefler koyarak başarılı olacağınıza inanıyorum. Siz yeter ki okumak isteyin size destek olacak çok hayırseverimiz var." şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından çocuklara çeşitli hediyeler verildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.