Dolar 32,5745
%0.18
Euro 35,0529
%0.23
Altın 2.453,940
%0.75
Bist-100 10.539,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acıpayam Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi

Acıpayam Anadolu Lisesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Anadolu Lisesi, son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi. Okul bahçesinde yapılan törene, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail...

  • Ege Postası
  • 12.06.2013 - 11:29
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde Anadolu Lisesi, son sınıf öğrencileri için mezuniyet töreni düzenledi.

Okul bahçesinde yapılan törene, Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Jandarma Komutanı Yüzbaşı İsmail Güdül, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Duysak, okul müdürü Talat Tokyay, AK Parti İlçe Başkanı Hüseyin Dağ, CHP İlçe Başkanı Durmuş Çağdaş, Ticaret Odası Başkanı Mehmet Sürücüoğlu, öğrenciler ve aileleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan program, öğrencilerin halk oyunu gösterisiyle devam etti. Protokol tarafından mezun olan öğrencilere belgeleri verildi.

Mezuniyet töreninde konuşan Kaymakam Kalkar, mezun olan öğrencilere hayatta başarılı olmalarını ve okulda almış oldukları eğitimlerini en iyi şekilde değerlendirmeleri gerektiğini belirterek, "Hepinize hayat boyu başarılar diliyorum." dedi. Okul müdürü Tokyay ise bu yıl 110 öğrenciyi mezun ettiklerini ve öğrencilerin yıl boyunca birçok etkinlik yaparak, akademik ve sosyal alanlarda birçok ödül kazandıklarını belirtti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.