Dolar 34,1509
%0.04
Euro 37,9971
%0.22
Altın 2.896,040
%0.37
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Acıpayam Kaymakamlığı'na engelli ve yaşlı asansörü yapılıyor

Acıpayam Kaymakamlığı'na engelli ve yaşlı asansörü yapılıyor

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kaymakamlık tarafından, hükümet konağına engelli ve yaşlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için asansör yaptırılıyor. Dört katta 10 resmî kurumun hizmet verdiği hükümet konağını kullanmak zorunda...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 09:54
Denizli'nin Acıpayam ilçesinde kaymakamlık tarafından, hükümet konağına engelli ve yaşlı vatandaşların daha iyi hizmet alabilmesi için asansör yaptırılıyor. Dört katta 10 resmî kurumun hizmet verdiği hükümet konağını kullanmak zorunda kalan özellikle engelli ve yaşlılar, işlerini yapabilmek ve katlara ulaşabilmek için ciddi sıkıntılar yaşıyordu. Asansörün hizmete girmesiyle bu vatandaşlar da daha rahat hizmet alabilecek.

Acıpayam Kaymakamı Uğur Kalkar, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Gelen vatandaşlar arasında yaşlı ve engelli halkımız da bulunuyor. Bu kişiler, merdivenleri kullanarak üst katlara çıkmakta büyük zorluk çekiyorlar. Bu sıkıntıyı ortadan kaldırmak için hizmet binamıza asansör yaptırmaya karar verdik." dedi. Yapımına başlanan asansörün en kısa sürede hizmete gireceğini ifade eden Kaymakam Kalkar, "Asansörün hizmete girmеsiylе birlikte Acıpayam'daki vatandaşlarımızın yanısıra çevre köy ve kasabalardan gelen yĞ°şlı ve engelli vatandaşlarımız, gerek kaуmakamlık makamına gerekse de bina içerisinde hizmet veren diğer kĞ°mu kurum ve kuruluşlarına dĞ°hĞ° rahat ulaşma imkanı bulacaklar. Bütün çalışmalarımız, bu vatandaşlarımızın da hayatlarını normal vatandaşlar gibi Ñ•ürdürebilmeÑ•ini sağlamak ve onların da engellerini оrtadan kaldırarak kamu hizmetlerinden dĞ°hĞ° rahat faydalanmalarını sĞ°ğlĞ°mĞ°ktır." şeklinde konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.