Dolar 34,1577
%0.06
Euro 38,0316
%0.31
Altın 2.887,900
%0.09
Bist-100 9.888,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Suluova TSO üyeleri iftarda buluştu

Suluova TSO üyeleri iftarda buluştu

Amasya'nın Suluova İlçesinde Suluova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği, ilçedeki sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi.Suluova Belediye Şelale Park'ında düzenlenen iftar yemeği, Suluova protokolü...

  • Ege Postası
  • 20.07.2013 - 00:26
Amasya'nın Suluova İlçesinde Suluova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenen geleneksel iftar yemeği, ilçedeki sanayici ve iş adamlarını bir araya getirdi.

Suluova Belediye Şelale Park'ında düzenlenen iftar yemeği, Suluova protokolü ve iş adamlarını bir araya getirdi. İftar yemeğinin ardından bir konuşma yapan Suluova TSO Başkanı Turgut Aksu, iftar programı ile olan bu birlikteliğin her alanda devam etmesi en büyük idealleri arasında olduğunu söyledi. Aksu, "Millet olarak birliğimizin, bütünlüğümüzün ve kardeşliğimizin son derece sıkı olması gereken bir süreçten geçerken bu mübarek ayın bu güzel değerleri yaşamamız için ne derece kıymetli olduğunu bir kere daha anlıyoruz. Bu nedenle bir fırsattan ibaret olan bu mübarek gün ve geceleri dualarla değerlendirmeyi temenni ediyorum.’’ şeklinde konuştu.

Yoğun ilginin olduğu iftar yemeğine, Suluova Kaymakamı Harun Sarıfakıoğulları, Müftü Hüseyin Okuş, AK Parti İlçe Başkanı Aydın Korkmaz ve kamu kurum ve kuruluş müdürleri, daire amirleri, iş adamları ve çok sayıda davetli katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.