Dolar 34,1408
%0.02
Euro 38,0736
%0.42
Altın 2.886,280
%0.03
Bist-100 10.034,00
%1.48

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kimse Yok Mu Derneği Erzurum'da 550 kişiye sıcak yemek dağıtıyor

Kimse Yok Mu Derneği Erzurum'da 550 kişiye sıcak yemek dağıtıyor

Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan ayında yaklaşık 550 kişiye her gün 4 çeşit sıcak yemek veriyor.         Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 16:30
Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Erzurum Şubesi, Ramazan ayında yaklaşık 550 kişiye her gün 4 çeşit sıcak yemek veriyor.

        Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Av. Ahmet Küçükler ve dernek yönetimi, sıcak yemek imkanından faydalanan 4 çocuklu, dul olan Nemide Derdiyok ailesinin iftarına konuk oldu. İftarlarını Derdiyok ailesinin evinde açan başkan ve dernek yönetimi, aile ile bir süre sohbet etti ve sıkıntıları hakkında bilgi aldı.

Kimse Yok Mu Derneği'ni çalışmalarından dolayı tebrik eden Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, "Hep birilikte Dağ Mahallesi'nde bir aileye misafir olduk. İhtiyacı olan birçok aileye destek veriliyor. Takdir ediyorum. Çalışmaların özellikle kardeşlik ayında olması bizleri sevindirdi. Allah razı olsun, ailemiz de bizleri ağırladı. Biz istiyoruz ki sosyal yardımlaşmalarla insanlarımız birbirine daha çok destek versin. Bu dinimizin de bir emridir. Derneğin daha nice güzel çalışmalar yapmalarını diliyorum. Vatandaşlarımız böyle hayırlı hizmetlere daha fazla destek vermeli." dedi.

        Kimse Yok Mu Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği Erzurum Şube Başkanı Yunus Polat, 107 aileye sıcak aş dağıttıklarını belirterek, "Gönüllü bir hareketimiz var. Geçtiğimiz yıllarda belediyemiz ile birlikte çadırlar kuruyorduk. Okul dönemine de denk geldiği için isabetli oluyordu. Ramazan ayını son yıllarda tatile denk gelmesiyle katılım da az oldu. Biz de yardımseverlerimizin verdiği katkılarla en ihtiyacı olan aileleri belirliyoruz. Her gün 107 aileye 4 çeşit yemek veriyoruz. Yaklaşık 550 kişiye denk geliyor. Yardımseverlerimizin desteği ne kadar artarsa bu sayımız da o kadar artacaktır." diye konuştu.

        Anne Nemide Derdiyok ise çocukları ile birlikte verilen yemeklerden faydalandıklarını ve yemeği sahurda da tükettiklerini kaydetti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.