Dolar 34,1427
%0.02
Euro 38,0117
%0.25
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.096,00
%2.11

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Çağrı Merkezi için çalışma başlatıldı

Çağrı Merkezi için çalışma başlatıldı

AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Ramazan Can, Kırıkkale’de düşünülen çağrı merkezi için çalışma başlatıldığını söyledi. Partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 16:07
AK Parti Kırıkkale Milletvekili ve TBMM Adalet Komisyonu Üyesi ve Ramazan Can, Kırıkkale’de düşünülen çağrı merkezi için çalışma başlatıldığını söyledi.

Partisinin Kırıkkale İl Başkanlığı'nda düzenlenen basın toplantısında konuşan Can, Kırıkkale’ye bir firmanın geldiğini ve çağrı merkezi yerini gezdiğini belirtti. Gezi sırasında firmanın Türk Telekom ile görüşmeler yaptığını ve şu anda çağrı merkezini açmak için girişimlerde bulunduğunu anlatan Can, "Karşılıklı görüşmeler sonuç verirse çağrı merkezi açılacak ve yeni bir istihdam sağlanacak. Yüzlerce gencimiz iş imkanına kavuşacak.” dedi.

Önümüzdeki günlerde iş olmadığı takdirde Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın da katılımıyla ilçe, belde ve köylerde geziler düzenleyeceklerini açıklayan Can, “Gezilerde bütün vatandaşlarımızın dertlerini ayaklarına gidip dinleyeceğiz. Elimizden gelen bütün yardımı yapmak için gereken mercilerle görüşmeler yapacağız. Bizim için halkımız çok önemli. Onların dertleriyle dertlenmek ve çözüm bulmak bizleri çok mutlu eder.” diye konuştu.

Önümüzdeki yıl yapılacak yerel seçimler için adayın aralık ayında açıklanması beklediklerini belirten Can, şöyle devam etti: “Bu arada aday adayları kendilerini açıklayacaklar. Hepsi bizim aday adayımız olacak. Şu anda bir adayımız kendisini açıkladı. Ona başarılar diliyorum. Hayırlısı neyse o olsun.”

Kırıkkale’de partilerin, aday adaylarının ve değişik kurumların seçim anketi yaptırdığını ifade eden Can, “AK Parti olarak, bizler de anketler yaptırıyoruz. Anketlerde halkımızın istek ve temennilerini öğreniyoruz. Onlara göre bizler de çalışma yapıyoruz. Son yapılan anketlerde Kırıkkale’de AK Parti yüzde 60 gözüküyor. Halkımıza bizi tercih ettiği için teşekkür ediyoruz.” diye sözlerini tamamladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.