Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Harput’un Ramazan ziyaretleri devam ediyor

Vali Harput’un Ramazan ziyaretleri devam ediyor

Bursa Valisi Şahabettin Harput, ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayı dolayısıyla ziyaret ediyor. Vali Harput, Ramazan ayını da vesile kılarak Yıldırım’da ikamet eden Levent Şen’in ailesine ziyarette bulundu. Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 15:44
Bursa Valisi Şahabettin Harput, ihtiyaç sahibi aileleri Ramazan ayı dolayısıyla ziyaret ediyor. Vali Harput, Ramazan ayını da vesile kılarak Yıldırım’da ikamet eden Levent Şen’in ailesine ziyarette bulundu. Yıldırım Kaymakamı Mehmet Yapıcı ile birlikte vatandaşın evine gelen Vali Harput’a mahalle halkı ve ikamet sakinleri büyük ilgi gösterdi.

    Bu ilin Valisi olarak Bursa’da yaşayan vatandaşların çektiği her türlü sıkıntıdan kendisinin daha büyük üzüntü duyduğunu ifade eden Vali Harput, “Devletin bütün imkanlarını seferber ederek her türlü soruna çare bulmaya çalışıyoruz. Ancak son 20 yılda ülkemizde köyden şehre doğru hızlı bir nüfus değişimi olduğundan çok değişik sıkıntılar ortaya çıktı. Allah’a şükür sorunların çoğu aşıldı ancak işsizlik sorununa hala tam çözüm bulamadık. İnşallah zamanla ona da çözüm bulunacaktır.” dedi.

    Ev sakinlerini dinleyen Vali Harput, Levent Şen’in babası ile de bir süre sohbet etti. Evdeki çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Harput, çeşitli hediyelerle çocukları sevindirdi.

    Kendisinin daha önce madde bağımlısı olduğu için iş bulamadığını anlatan Levent Şen ise tedavi görüp iyileştiğini ve iş aradığını söyledi. Bir çocuğu, eşi ve babası ile birlikte 2 odalı bir evde yaşadıklarını ifade eden Şen, herhangi bir işte çalışmadığı için borçlarını biriktiği ve faturalarını ödeyemediğini kaydetti. Vali Harput’ta vatandaşa, borçları ve faturalarına yardımcı olma sözü verdi.

    Daha sonra vatandaşlarla bir süre sohbet eden Vali Harput, mahalleden ayrıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.