Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Türkmenbaşı Bulvarı Obalar Caddesi'ne bağlanıyor

Türkmenbaşı Bulvarı Obalar Caddesi'ne bağlanıyor

Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlama projesi kapsamında, Dumlupınar Mahallesi’nde başlatılan çalışmalarda son binanın yıkımı da gerçekleştirildi.Kamulaştırılan son binanın yıkım işleminin...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 15:33
Büyükşehir Belediyesi’nin Türkmenbaşı Bulvarı’nı Obalar Caddesi’ne bağlama projesi kapsamında, Dumlupınar Mahallesi’nde başlatılan çalışmalarda son binanın yıkımı da gerçekleştirildi.

Kamulaştırılan son binanın yıkım işleminin yapılması sırasında Obalar Caddesi’ne giden Zihni Aldırmaz’ı burada Adana Muhtarlar Birliği Başkanı Soner Şimşir, Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Botar, Gülbahçesi Mahallesi Muhtarı Abdulgani Önen ile görüştü.

Çalışmaları denetleyen ve bilgi alan Zihni Aldırmaz, istimlak çalışmaları ile birlikte çok sayıda çıkmaz sokağı da açtıklarını belirterek, şimdiye kadar açılan çıkmaz sokak sayısının 155’i bulduğunu söyledi.

Çalışmalarının bulvarda hızla devam ettiğini kaydeden Zihni Aldırmaz, “Süleyman Demirel Bulvarı’ndan yola çıkan bir biri hiçbir kesintiye uğramadan Obalar Caddesi’ne hatta devamla Akkapı’ya kadar gidebilecek. Muhtarlarımız, tüm bürokratlarımızla birlikte işin başındayız ve Adana için hep birlikte çalışıyoruz.” dedi.

Dumlupınar Mahallesi Muhtarı Ahmet Botar da verilen hizmetlerden dolayı Zihni Aldırmaz’a teşekkür etti. Mahalleye bulvar kazandırıldığını, çok sayıda çıkmaz sokağın açıldığını belirten Muhtar Ahmet Botar, “Mahallemiz çok ihmal edilmişti. Artık hizmet görmeye başladık.” şeklinde konuştu.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz’ın Dumlupınar Mahallesi’ndeki denetimine Genel Sekreter Nermin Akray, Fen İşleri Daire Başkanlığı’na bağlı Yol Müdürü Faruk Demir, İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı’na bağlı Proje Müdürü Şahabettin Canımoğlu da katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.