Dolar 34,1259
%-0.03
Euro 38,1013
%0.49
Altın 2.900,690
%0.53
Bist-100 10.027,00
%1.41

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kızılay’dan ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

Kızılay’dan ATO’ya hayırlı olsun ziyareti

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kızılay Başkanı Saygılı, “ATO tarihi bir kurumdur. Bu tarihi kurumun geçmişten bu yana...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 15:32

Türk Kızılayı Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı ve yönetim kurulu üyeleri ATO Başkanı Atilla Menevşe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kızılay Başkanı Saygılı, “ATO tarihi bir kurumdur. Bu tarihi kurumun geçmişten bu yana bütün başkanları ve yönetim kurulu üyeleri Kızılay’a dostça davranmışlardır. Anlamlı işbirlikleri olmuştur, yeni yönetimde de çıtayı daha yukarılara taşıyarak işbirliğimizin devam etmesini, birlikte ortak bağış kampanyaları ve çalışmalar yapmayı diliyoruz” dedi. Öte yandan Kızılay’ın gönüllü kan bağışı çalışmaları, afet müdahaleleri ve işyerlerinde personellere verilen ilkyardım eğitimleri konusunda da bilgi alışverişinde bulunuldu.

ATO Başkanı Atilla Menevşe de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirerek, “Kızılay’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz. Bizler her zaman Kızılay’ın çalışmalarına destek olmaya ve işbirliği yapmaya hazırız. Ayrıca Kızılay’a yardımcı olmak bir vatandaşlık görevi olmasının yanında bir sosyal sorumluluktur.” diye konuştu.

Ziyarette Kızılay Yönetim Kurulundan Nevzat Aslan, Şaban Üçgül, Zübeyt Şendur, Reşat Karaca ve Yüksel Pişkin de hazır bulundular.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.