Dolar 34,1221
%-0.04
Euro 38,1004
%0.49
Altın 2.891,820
%0.22
Bist-100 10.068,00
%1.82

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Nevşehir’de Parasız Burslu Yatılı Sınavı Şampiyonu, Lara Koleji’nden

Nevşehir’de Parasız Burslu Yatılı Sınavı Şampiyonu, Lara Koleji’nden

Türkiye geneli yapılan Parasız Burslu Yatılı Sınavı’nda Özel Lara Koleji öğrencisi İzzet Özcan, Nevşehir birincisi oldu. Başarılı öğrenci Türkiye sıralamasında 49'uncu oldu. SBS'de ilk 6'da 3 öğrencisi olan Özel Lara Koleji öğrencisi...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 15:33
Türkiye geneli yapılan Parasız Burslu Yatılı Sınavı’nda Özel Lara Koleji öğrencisi İzzet Özcan, Nevşehir birincisi oldu.

Başarılı öğrenci Türkiye sıralamasında 49'uncu oldu. SBS'de ilk 6'da 3 öğrencisi olan Özel Lara Koleji öğrencisi İzzet Özcan, aynı zamanda SBS il üçüncülüğü derecesine de sahip. Başarılı öğrenci İzzet Özcan, "Elde ettiğim başarıda ailemin ve okulumun payı çok büyük. Sadece 8. sınıfta yapılan bir çalışmadan çok okulumun üç yıldır uygulamış olduğu eğitim sayesinde başarıya ulaştığıma inanıyorum. Düzenli ve sürekli bir çalışmanın karşılıksız kalmayacağı bir kere daha görüldü. Aileme ve okulumdaki tüm öğretmenlerime teşekkürü bir borç bilirim." dedi.

Özel Lara Koleji Müdürü Ulaş İnönü, "Gerek derslerindeki başarıları gerekse davranışlarındaki ahlakıyla örnek bir öğrencimizin göstermiş olduğu bu başarıdan dolayı tebrik ederim. Elde ettiği bu başarı ile bizleri yanıltmamış oldu. Lara Koleji olarak bu başarıların bize olan teveccühleri arttırdığını görebiliyoruz. Geçen yıl 450 olan öğrenci kaydımızın bu yıl 600'e yaklaşması bunun en bariz örneklerinden. Nasıl ki bu öğrencimiz elde ettiği bu başarı ile bizi yanıltmadı biz de bize olan güveni inşallah boşa çıkarmayacağız." diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.