Dolar 34,1264
%-0.03
Euro 38,0518
%0.36
Altın 2.888,980
%0.12
Bist-100 10.063,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Vali Coş, Optimum esnafını ziyaret etti.

Vali Coş, Optimum esnafını ziyaret etti.

Vali Hüseyin Avni Coş, Optimum Outlet Alış Veriş ve Eğlence Merkezi’ni gezerek, işyeri sahipleri ve vatandaşlar ile sohbet etti.Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel ile birlikte alış veriş merkezini gezerek bilgi alan Vali Coş’a,...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 15:38
Vali Hüseyin Avni Coş, Optimum Outlet Alış Veriş ve Eğlence Merkezi’ni gezerek, işyeri sahipleri ve vatandaşlar ile sohbet etti.

Rönesans Yönetim A.Ş. Genel Müdürü Süha Günel ile birlikte alış veriş merkezini gezerek bilgi alan Vali Coş’a, esnaf ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kendisine gösterilen ilgi ve sevgi gösterilerine aynı şekilde karşılık veren Vali Coş, Ramazan dolayısıyla gerçekleştirilen müzik dinletileri ve tiyatro gösterileri gibi etkinlikleri aileleri ile birlikte izlemeye gelen çocuklara oyuncak verdi.

Alışveriş merkezinde çocuklarla da yakından ilgilenen Vali Coş, minik bir kız ile birlikte legolardan ev yaptı. Optimum AVM’de faaliyet gösteren işyeri sahipleri ile de sohbet eden Vali Coş, kendisine gösterilen yoğun ilgi ve sevgi gösterilerinde bulunan vatandaşlara ve başarılı hizmetlerinden dolayı AVM yöneticilerine teşekkür etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.