Dolar 34,1418
%0.02
Euro 38,0776
%0.43
Altın 2.885,380
%0
Bist-100 10.014,00
%1.28

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kıbrıs şehitlerinin yakınları ve gazilerinden Belediye Başkanı Palta’ya ziyaret

Kıbrıs şehitlerinin yakınları ve gazilerinden Belediye Başkanı Palta’ya ziyaret

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Temsilcisi Gazi Mustafa Dağ ile Kıbrıs şehiti yakınları ve bir grup gazi, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı makamında ziyaret etti. Başkan Nevzat Palta Gaziler Derneği Temsilcisi Gazi...

  • Ege Postası
  • 19.07.2013 - 16:22
Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Temsilcisi Gazi Mustafa Dağ ile Kıbrıs şehiti yakınları ve bir grup gazi, Aksaray Belediye Başkanı Nevzat Palta’yı makamında ziyaret etti.

Başkan Nevzat Palta Gaziler Derneği Temsilcisi Gazi Mustafa Dağ’a teşekkür ederek şunları söyledi: "20 Temmuz 1974 yılında yapılan Kıbrıs Barış harekatını ben de hatırlıyorum çocukluk yıllarımda. O harekatın başladığını radyodan aşama aşama takip ettik. Arkasından da ikinci harekat devam etti. O dönemde olması gerekenler yapıldı. O söz hala hatıralarımızda. 'Ayşe tatile çıksın' sözü O harekatın başlamasıyla ilgili bir şifre sözüdür. Tabi o dönemde Aksaray’dan 5 tane bizim şehidimiz var. Gazilerimiz var. Şehitlerimize Cenabı Allah’tan rahmet diliyorum. Allah mekanlarını cennet eylesin. Yakınlarına da sabır diliyoruz. Uzun yıllar oldu ancak hatırlandığında da duygusal anlar yaşanıyor. O açıdan ben Allah’tan sabırlar diliyorum."

Türkiye Muharip Gaziler Derneği Aksaray Şubesi Temsilcisi Gazi Mustafa Dağ, 39 yıl önce yaşadıklarını anlatırken duygulandı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.