Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Adayların İzmir programı netleşti!

Adayların İzmir programı netleşti!

Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylar saha çalışmalarını tüm hızıyla sürdürürken, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun İzmir’e geliş tarihleri kesinleşti. Erdoğan 2 Ağustos’ta, İhsanoğlu 22 Temmuz’da İzmir’e gelecek. Erdoğan miting gerçekleştirecek. İhsanoğlu ise iftar organizasyonuna katılacak.

  • Ege Postası
  • 04.07.2014 - 15:38
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ -İlk turu 10 Ağustos’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı seçimi için adaylar çalışmalarına hız kazandırdı. AK Parti’nin Cumhurbaşkanı adayı olarak açıkladığı Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile CHP ve MHP’nin çatı aday olarak belirlediği Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu’nun seçim sürecinde İzmir’e gelişleri kesinlik kazandı.Erdoğan ve İhsanoğlu 10 Ağustos’taki seçim öncesi İzmir’e bir kez gelecek.

 2 AĞUSTOS ERDOĞAN
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın gerçekleştireceği miting maratonu şekillenmeye başladı. Başbakan  Erdoğan,  2 Ağustos Cumartesi günü İzmir'e gelecek, Gündoğdu'da İzmirlilere seslenecek. İlkinin Samsun'da yapılacağı  mitinglerde Erdoğan görsel materyaller, yeni sloganlar ve  seçim şarkıları ile tanıtılacak.

22 TEMMUZ İHSANOĞLU
CHP ve MHP’nin çatı aday olarak açıkladığı Prof. Dr. Ekmeleddin İhsanoğlu ise seçim turunu tam gaz sürdürüyor.  İhsanoğlu, 22 Temmuz Salı günü  İzmir Sivil Toplum Örgütleri Platformu’nun  (İSTÖP) düzenleyeceği iftar organizasyonu için İzmir’e gelecek. Tarihi Havagazı Fabrikası’nda gerçekleşecek organizasyona kentin STK temsilcileri ve muhtarları katılacak.

DAVET ETTİK KABUL ETTİ
İSTÖP Başkanı CHP Karabağlar Belediye Meclis Üyesi Mehmet Aydoğan, “İSTÖP olarak biz Tansu Çiller, Mesut Yılmaz, Muhsin Yacıoğlu ve Recep Tayyip Erdoğan gibi liderleri de ağırladık. 22 Temmuz’da Sayın İhsanoğlu’nu İzmir’e davet ettik. Bizi kırmadılar ve davetimize katılacaklarını bildirdiler. İftar programı olacak ve STK temsilcileri ile muhtarlar katılacak.Sema gösterisi olacak. İftar yemeği olacak. İhsanoğlu katılımcılara seslenecek”dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.