Dolar 34,1907
%0.16
Euro 38,1120
%-0.35
Altın 2.927,870
%-0.19
Bist-100 9.774,00
%-0.56

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Delican göreve başladı!

Delican göreve başladı!

AK Parti İzmir’in yeni il başkanı Bülent Delican, il binasına geldi koltuğa oturdu ve göreve resmen başladı. Delican, teşkilata ilk mesajı gönderdi ve “Teşkilat mensuplarımızı elimizden geldiği ölçüde 24 saat çalışarak İzmir’de en iyi oyu almaya davet ediyorum” dedi. Delican, 1 hafta içinde yönetim kurulunu oluşturacağını belirtti, “Demografik yapıyı ön planda tutacağız. Kendi mesleklerinde çevrelerinde sevilen isimler yönetimde yer alacak” dedi. Delican, ilçe teşkilatlarında bir değişikliğe gidilecek m? sorusuna, “Gündemimizde böyle bir şey yok" yanıtını verdi.

  • Ege Postası
  • 04.07.2014 - 12:36
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - AK Parti İzmir’de, Ömer Cihat Akay’ın Genel Merkezin isteğiyle istifa etmesinin ardından  il başkanlığı koltuğuna Parti İçi Demokrasi ve Hakem Kurulu Başkanlığı görevini yürüten  Bülent Delican atandı.
 
BAŞBAKANIMIZA VE TEŞKİLATA TEŞEKKÜR EDERİM
Partinin yeni il başkanı Delican öğle saatlerinde il binasına geldi ve görevine başladı. Basın mensuplarının karşısına geçen Delican,
“İzmir’de güzel günler yaşayacağız. Partimizde ciddi bir bayrak değişimi yaşandı. Hizmet yarışında görev bana tebliğ edildi. Daha önceki il başkanlarımıza yöneticilerimize teşekkür ediyorum. AK Parti olara büyük bir aileyiz. Bu ailenin ferdi olmak bana gurur veriyor. 2002’de üye olarak teşkilatta yola çıktım. Allah bana il başkanı olmamı nasip etti. Başbakan nezaketiyle beni büyüledi. ‘İzmir’de gönülleri alacaksın’ dedi. Biz gönülleri kazanmaya geldik. ‘Küskünlükleri gider’ dedi. ‘Kadınlar gençlerden bir kadro kurmamı istedi. Başbakanımıza bana bu görevi tebliğ ettiği için teşkilatında bana destek verdiği için teşekkür ediyorum” dedi.

"AKAY'DAN DELİCAN'A İLK TAVSİYE" HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

"DELİCAN'IN BAŞKANLIĞINDA YILDIRIM ETKİ" HABER İÇİN TIKLAYINIZ...
                                             


YAPACAĞIMIZ ÇOK İŞ VAR
 İzmir’de önemli sınavlar vereceklerini ifade eden Delican, “ Başbakanımızı çok değerli koltuğa Cumhurbaşkanlığına inşallah hep birlikte taşıyacağız. Teşkilat mensuplarımızı elimizden geldiği ölçüde 24 saat çalışarak İzmir’de en iyi oyu almaya davet ediyorum. İzmir’de yapacağımız çok iş var. Hizmet yolunda 2019’da Büyükşehir’i de kazanmak istiyoruz. Gönlümüz herkese açık. Ulaşamadığımız İzmirlilere el uzatacağız. Başbakanımızı partimizi anlatacağız. İzmirlilerden de bize samimi olarak gelmesini bekliyoruz. Gençlerimizi kadınlarımıza AK Parti çatısı altında siyasete davet ediyorum” diye konuştu.
 
YÖNETİM 1 HAFTA İÇİNDE OLUŞACAK
 Yönetim kurulunu 1 hafta içinde oluşturacağını belirten Delican, “
Yönetim kurulumuz İzmir’i kucaklayacak.Bununla ilgili çalışmalara başladım. Demografik yapıyı ön planda tutacağız. Kendi mesleklerinde çevrelerinde sevilen isimler yönetimde yer alacak” dedi.
 

İZMİR’E KENDİSİNDEN HİZMET BEKLİYORUZ
Konuşmasında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’na mesaj da gönderen Delican, “ İzmir için çakılacak her çivinin arkasında olacağız. Ancak İzmir’e yapılmayanların hesabını soracağız.Büyükşehir Belediye Başkanı bize rahatlıkla ulaşabilir. İzmir’e kendisinden hizmet bekliyoruz” dedi.
 
GÜNDEMİMİZDE YOK!
Delican, ilçe teşkilatlarında bir değişikliğe gidilecek mi sorusuna, “ Gündemimizde böyle bir şey yok. Teşkilat, hizmet ve çalışma dışında bir şey düşünmesin. Yoğun bir süreç var önümüzde” dedi. 
 
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.