Dolar 34,2575
%0.05
Euro 37,6179
%0.05
Altın 2.880,110
%-1.01
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Afyonkarahisar SYDV'den ihtiyaç sahibi asker ailelerine nakdi yardım

Afyonkarahisar SYDV'den ihtiyaç sahibi asker ailelerine nakdi yardım

Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi olan asker ailelerine 250 lira nakdi yardımda bulunuyor. Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, asker ailelerinin çocuğunun askere katılması...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 15:47
Afyonkarahisar Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) sosyal güvencesi olmayan ve ihtiyaç sahibi olan asker ailelerine 250 lira nakdi yardımda bulunuyor.

Vakıf Başkanı Vali İrfan Balkanlıoğlu, asker ailelerinin çocuğunun askere katılması münasebetiyle maddi sıkıntılar yaşayabileceğini ifade ederek, yapılan yardımların bir nebzede olsa sıkıntıları hafifleteceğini kaydetti. Balkanlıoğlu, “Muhtaç asker ailelerimiz artık refah içerisinde olacaktır. Sıkıntıları giderilecektir. Asker ailelerimizin kimlikleri ile vakfa başvurmaları yeterli olacaktır. Yardım almaya hak kazanan ailelere otomatik olarak PTT ve Ziraat bankalarından nakdi yardımlarını alabilecektir. Muhtarlarımız, sivil toplum kuruluşlarımız, duyarlı vatandaşlarımızın bu tür aileleri vakfa bildirmelerini, yönlendirilmelerini, iletişime geçirmelerini istiyoruz.” diye konuştu.

Balkanlıoğlu, eşi vefat etmiş kadınların dışında askere gidenlerin ailelerine de nakdi yardımda bulunduklarını söyledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.