Dolar 34,2586
%0.05
Euro 37,6361
%0.1
Altın 2.889,580
%-0.69
Bist-100 9.045,00
%0.15

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Cemaatle namaza devam ettiler, bayram harçlığını şimdiden kazandılar

Cemaatle namaza devam ettiler, bayram harçlığını şimdiden kazandılar

Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilerinden cemaatle namaza en fazla devam edenlere ödül verdi.         Ahmet Coşkun, Yusuf Lugay ve Mehmet Lugay adlı öğrenciler...

  • Ege Postası
  • 26.07.2013 - 15:25
Kırıkkale Müftüsü Bekir Gerek, Furkan Camii yaz Kur’an kursuna katılan öğrencilerinden cemaatle namaza en fazla devam edenlere ödül verdi.

        Ahmet Coşkun, Yusuf Lugay ve Mehmet Lugay adlı öğrenciler birinci olarak 50 lira para ödülü almayı hak kazandı. İkinciler 40, üçüncüler 30, dördüncüler 20, diğerleri de 10 lira ödül aldı.

        Müftü Bekir Gerek, ödül kazanan öğrencileri tebrik etti. Öğrencilere hitap eden Gerek, “Sizler bu caminin daimi cemaati oldunuz. Bu alışkanlığınızdan asla vaz geçmeyin. Kur’an okumayı öğrendiniz. Peygamberimizin (sav) ‘Evlerinizi Kur’an okuyarak ve namaz kılarak süslendirin’ hadisini unutmayalım.” dedi.

        Müftü Gerek, Furkan Camii imam hatibi Müstakim Aksu’ya ve öğrencilerin ödüllerinin verilmesinde maddi destek sağlayan herkese teşekkür etti.

        Din görevlisi Müstakim Aksu, bazı velilerin ve cemaatin proje sayesinde çocukları sabah namazında gördükçe sevinçten gözyaşı döktüklerini söyledi.

        Öğrencilerden bazıları, aldıkları ödülleri, mahallelerindeki fakirlere verilmek üzere Furkan Camii'ne bağışladı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.