Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Ağalar Konağı Kültür Evi açılıyor

Ağalar Konağı Kültür Evi açılıyor

Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ağalar Konağı Kültür Evi’nin açılışı, 5 Temmuz Cuma Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi Ticaret Meslek Lisesi karşısında saat 18.00’de yapılacak. Kırşehir'in tarihi ve kültürel...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 15:57
Kırşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Ağalar Konağı Kültür Evi’nin açılışı, 5 Temmuz Cuma Kayabaşı Mahallesi Kadıhanı Caddesi Ticaret Meslek Lisesi karşısında saat 18.00’de yapılacak.

Kırşehir'in tarihi ve kültürel zenginliklerden Ağalar Konağı Kültür Evi, şehrin yöresel yemeklerinin sunulacağı, yaz aylarında iç avlusunda zaman zaman tasavvuf konserlerinin verileceği bir kültür evi olacak. Kırşehir'in tarihi ve kültürel zenginliklerini yansıttığı bir projenin tamamlandığını belirten Belediye Başkanı Yaşar Bahçeci, ”Yöresel yemekler ve aileler için ev ortamını yaşayabilecekleri bir ortam yanında sıcak içecek ikramı da olacak. Menümüzle Kırşehir’in en zengin menüsüne sahip olacağız. Konağın üst katlarını sohbet için ayıracağız. Ahi ve Yaren sohbetleri yapılabilmesi için gerekli çalışmaları yapacağız.” dedi.

Gerçekleştirilen projelerle Kırşehir’e hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını söyleyen Başkan Bahçeci, Ağalar Konağı Kültür Evi'nin de Kırşehir’in değişen, gelişen çehresinin bir örneği olduğunu ifade etti. Bahçeci, açılışa tüm Kırşehirlileri davet etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.