Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Erzurum'da hırsızlık operasyonu: 7 tutuklama

Erzurum'da hırsızlık operasyonu: 7 tutuklama

Erzurum merkez Yakutiye ilçesinde çeşitli tarihlerde ev, iş yeri ve otomobil hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 7 kişi yakalandı. Haklarında düzenlenen evrakla adli makamlara sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.        İl...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 15:48
Erzurum merkez Yakutiye ilçesinde çeşitli tarihlerde ev, iş yeri ve otomobil hırsızlık olaylarına karıştıkları iddiasıyla 7 kişi yakalandı. Haklarında düzenlenen evrakla adli makamlara sevk edilen zanlılar tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri son bir ay içerisinde çeşitli hırsızlık olaylarına karışan 7 kişiyi olay yerinde elde edilen delil ve güvenlik kamera görüntüleri yardımı ile yakaladı. Zanlıların ev ve iş yerlerinde yapılan aramalarda çalıntı elektronik eşyalar ile diğer malzemeler ele geçirildi.

Hırsızlıktan suç kaydı olan zanlılar E.A., C.Y, K.S.B., K.K., M.İ.U., F.Y. ve H.T. emniyetteki sorgularını ardından sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklanarak Erzurum E Tipi Cezaevi'ne gönderildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.