Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Özşahin: Aile hekimliğinde randevulu sistem başladı

Özşahin: Aile hekimliğinde randevulu sistem başladı

Rize Halk Sağlığı Müdürü, Dr. Faik Özşahin, 2011 yılında hastanelerde hizmete konulan Hastane Randevu Merkezi Uygulaması’nın 1 Temmuz itibariyle aile hekimliğinde de başlatıldığını söyledi.Özşahin, yaptığı açıklamada, “Hastane...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 15:30
Rize Halk Sağlığı Müdürü, Dr. Faik Özşahin, 2011 yılında hastanelerde hizmete konulan Hastane Randevu Merkezi Uygulaması’nın 1 Temmuz itibariyle aile hekimliğinde de başlatıldığını söyledi.

Özşahin, yaptığı açıklamada, “Hastane Randevu Merkezi Uygulaması, vatandaşlarımızın sağlık hizmetlerine daha kolay erişmelerinin sağlanması ve hastanelerimizin daha etkin ve verimli şekilde hizmet sunabilmesi için geliştirilmiş bir hizmettir.” dedi. 2011 yılında hastaneler için kullanılmaya başlanılan uygulamanın 1 Temmuz tarihinden itibaren tüm aile hekimliklerinde de uygulamaya konulduğunu bildiren Özşahin, açıklamasında şu bilgilere yer verdi: “Vatandaşlarımız, 1 Temmuz'dan itibaren aile hekimlerinden randevularını telefonla Alo 182, internetten 'www.hastanerandevu.gov.tr' adresi ve mobil cihazlar üzerinden 'Hastane Randevu Merkezi Mobil Uygulaması' ile alabileceklerdir. Özellikle Aile Sağlığı Merkezlerinde sabah saatlerinde yaşanan yığılmaların önüne geçilmesi, muayenelerin gün içine dengeli dağılması, vatandaşlarımızın sıra bekleyerek zaman harcamaması ve daha sakin, huzurlu ortamlarda sağlık hizmeti sunulması açısından randevu alınması uygun olacaktır. Aile hekimliğine müracaat eden vatandaşlarımızdan herhangi bir ücret talep edilmeyecektir.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.