Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kuruluşları geleceğe taşıyacak su ürünleri mühendisi yetişecek

Kuruluşları geleceğe taşıyacak su ürünleri mühendisi yetişecek

Atatürk Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlayacak ve AÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülecek....

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 14:49
Atatürk Üniversitesi (AÜ) Su Ürünleri Fakültesi, Su Ürünleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı, 2013-2014 eğitim-öğretim yılında başlayacak ve AÜ Uzaktan Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Fen Bilimleri Enstitüsü tarafından yürütülecek.

AÜ'den yapılan açıklamada, Su Ürünleri Tezsiz Yüksek Lisans Programı’nın temel hedefinin, yurt içi ve yurt dışındaki kuruluşları geleceğe taşıyabilecek su ürünleri mühendisleri yetiştirmek, dinamik ve değişken dünyanın fırsatları karşısında yeterli olabilecek yetenek ve becerileri verebilmek olduğu belirtildi. Hedefe ulaşmak için ise üniversite, su ürünleri sektörü ve kamu kurum-kuruluşları ile işbirliğinden geniş ölçüde yararlanılacağı kaydedilen açıklamada, programın, Türkiye ve AB’nin politika ve stratejik planları ile ileri derecede uyumlu olduğu belirtildi.

        Uygulamadan; Su Ürünleri Fakültesi, Deniz Bilimleri Fakültesi, Ziraat Fakültesi, Su Ürünleri Bölümü, Zootekni Bölümü, Gıda Mühendisliği, Biyoloji ve Çevre Mühendisliği bölümlerinin mezunları faydalanabilecek.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.