Dolar 34,2398
%0.28
Euro 37,6309
%-0.37
Altın 2.922,340
%0.22
Bist-100 9.109,00
%2.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Arpacıoğlu: Bu yıl da Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz

Arpacıoğlu: Bu yıl da Ramazan ayını dolu dolu geçireceğiz

Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Feshane etkinliklerine benzer etkinliklerle dolu dolu bir Ramazan ayı geçireceklerini söyledi.Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında Başkan Arpacıoğlu, “Ramazan ayı...

  • Ege Postası
  • 03.07.2013 - 14:11
Ordu'nun Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Feshane etkinliklerine benzer etkinliklerle dolu dolu bir Ramazan ayı geçireceklerini söyledi.

Ünye Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığı basın açıklamasında Başkan Arpacıoğlu, “Ramazan ayı bizim ibadetlerimizi yaptığımız gönül kapılarının açıldığı bir aydır. Allah’a hamdolsun, bir Ramazan ayını daha karşılamak üzereyiz. Bu Ramazan çerçevesinde bu zamana kadar birçok etkinliğimiz oldu, ama özellikle geçen yıl Feshane’de yapılan etkinliklerin bir benzerini Ünye’de yapalım istemiştik. Sizlerle beraber yaptığımız bu etkinlikten olumlu tepkiler aldık. Vatandaşlarımız bu etkinliğin bu yıl da yapılmasını arzu ettiklerini ifade ettiler. Biz de bu çerçevede Feshane etkinliklerimizi Ramazan akşamlarında daha keyifli geceler geçirmek, yaşamak adına dualarımızla, ibadetlerimizle eda etmek adına bu yıl da Feshane etkinliklerimize hazırlanıyoruz.” dedi.

“BU SENE GEÇEN SENEDEN DAHA FARKLI OLACAK”

Bu senenin geçen seneden daha farklı ve dolu geçeceğini söyleyen Başkan Arpacıoğlu, şu bilgileri verdi: “İlk akşam mehter takımı ile başlayacak yürüyüşümüz inşallah bir ay boyunca çok farklı etkinliklerle devam edecek. Hem kapasite olarak hem de iç doluluk itibari ile bakıldığında bu yıl daha canlı dolu olacak. Bu yıl Türkiye’de ve dünyada tanınmış sanatçılarla daha keyifli bir eğlence programı hazırlamak arzusu içindeyiz. Akşamları iftardan sonra çocuklarımız için oyunlar, Kur’an-ı Kerim tilavetleri, şiir dinletileri, sema gösterileri ile inşallah dolu dolu bir Ramazan geçireceğiz. İlk olarak Emel Sayın sahne alacak. Farklı akşamlarda farklı etkinliklerin yanında İbrahim Sadri, Mustafa Ceceli, Uğur Arslan, Mehmet Yakar, Reha Yeprem, Fatih Kısaparmak, Rafet El Roman, Ferhat Göçer, Grup Dolunay gibi sanatçılarımız olacak. Cumhuriyet Meydanı’nda yaptığımız hazırlıklar bitti. Geçen sene bizi hiç yalnız bırakmayan eski İçişleri Bakanımız İdris Naim Şahin olmak üzere Ordu milletvekillerimiz, valimiz, hemşehrilerimiz bütün dostlarımızın bu yıl yine bizleri yalnız bırakmamalarını bekliyoruz.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.